Kuva: Lappia Viestintä / Sami Koskimäki

Osaajakisa 2019 miteltiin tänään Lappiassa

10.04.2019 16:23 - Ari Kettukangas

Osaajakisa 2019 -tapahtumaan osallistui lähes kolmesataa peruskoulujen 8-luokkalaista 2–4 jäsenisinä joukkueina Lappian jäsenkunnista, Muoniosta Kuivajoelta, Iistä ja Kolarista. Nuoret testasivat kädentaitojaan ja osaamistaan oppilaitoksen eri alojen tehtävissä. Kisat olivat erittäin tasaiset ja tiukat.

Ammattiopisto Lappian peruskoulujen 8-luokkalaisille järjestämässä vuosittaisessa Osaajakisassa 2019 miteltiin tänään Lappian Tornion kampuksella. Leikkimielinen kisa oli järjestyksessään jo kahdeksastoista. Nuoret testasivat kädentaitojaan ja osaamistaan oppilaitoksen eri alojen tehtävissä. Kisat olivat erittäin tasaiset ja tiukat. Esimerkiksi hyvinvointialan tehtävissä lääkelaskut onnistuivat erinomaisesti. Osaajakisa 2019 -tapahtumaan osallistui lähes kolmesataa peruskoulujen 8-luokkalaista 2–4 jäsenisinä joukkueina Lappian jäsenkunnista, Muoniosta Kuivajoelta, Iistä ja Kolarista.
Mm. Keminmaan keskuskoulu menestyi kisoissa hienosti, voittamalla kilpailun leipuri, Musiikki soolo, musiikki duo ja liiketoiminta tehtävissä. Myös Raumon ja Putaan koulut menestyivät erottuvasti kilpailussa ja voittivat kolmessa osa-alueessa. Kisojen järjestely- ja tuomarointitehtävistä vastasivat Ammattiopisto Lappian ylempien vuosikurssien opiskelijat yhdessä opettajien kanssa.

Lue myös: Kolme ehdokasta loppusuoralla Oulu Sinfonian intendentiksi



Kilpailut

Uusimmat