Oulun kaupungin talous- ja velkaneuvonta muuttuu Oulun oikeusaputoimiston palveluksi vuoden alusta alkaen

21.11.2018 08:48 - Ari Kettukangas

Oulun oikeusaputoimiston velkaneuvojiin saa yhteyden alku vuodesta eteenpäin osoitteessa oulu.velkaneuvonta@oikeus.fi. Asiakas voi vapaasti valita, mihin oikeusaputoimistoon ottaa yhteyttä. Muiden oikeusaputoimistojen yhteystiedot löytyy oikeus.fi -verkkosivulta.

Oulun kaupungin talous- ja velkaneuvonta muuttuu Oulun oikeusaputoimiston palveluksi vuoden alusta alkaen. Talous- ja velkaneuvojien yhteystiedot muuttuvat myös vuoden vaihtuessa. Oulun oikeusaputoimiston velkaneuvojiin saa yhteyden alku vuodesta eteenpäin osoitteessa oulu.velkaneuvonta@oikeus.fi. Asiakas voi vapaasti valita, mihin oikeusaputoimistoon ottaa yhteyttä. Muiden oikeusaputoimistojen yhteystiedot löytyy oikeus.fi -verkkosivulta. Sieltä löytyy myöhemmin myös talous- ja velkaneuvonnan puhelinnumerot. Jos oman asian käsittely Oulun kaupungin talous- ja velkaneuvonnassa on päättynyt ennen ensi vuotta, asiakastiedot ja asiakirjat eivät siirry oikeusaputoimistoon. Asiakkaan kannattaa säilyttää erityisesti velkojen järjestelyä koskevat asiakirjat.
Loppuvuonna keskeneräisenä olevat, vuodenvaihteen jälkeen jatkuvat asiat siirtyvät ja siirretään oikeusaputoimistossa asiakasta palvelevalle velkaneuvojalle. 
Talous- ja velkaneuvonnan palvelut pysyvät muutoin ennallaan ja maksuttomina.

Lue myös: Työttömyys laski edelleen Pohjois-Pohjanmaalla

Kilpailut

Uusimmat