Kuva: Kimmo Nikkanen KAMK

Kajaanin ja Lapin AMK:t lisäävät yhteistyötä

25.01.2017 08:28 - Jussi Häkkilä

Kajaanin ja Lapin ammattikorkeakoulut tiivistävät yhteistyötään mm. rakennustekniikan insinöörikoulutuksessa. Kuvassa johtoryhmiensä jäsenten ympäröimänä KAMK:n rehtori Turo Kilpeläinen (takana neljäs vasemmalta) ja Lapin AMKin rehtori Martti Lampela.

Kajaanin ja Lapin ammattikorkeakoulut tiivistävät yhteistyötään rakennustekniikan insinöörikoulutuksessa, jossa Lapin ammattikorkeakoululla on mahdollista ottaa enemmän vastuuta myös Kajaanissa järjestettävän koulutuksen osalta.
Hyvinvointialoilla on kummallakin ammattikorkeakoululla erityisosaamista, jota halutaan jatkossa saattaa vastavuoroisesti osaksi kummankin sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan koulutuksia. Myös matkailualalla on valmisteilla saman tyyppistä yhteistyötä erityisesti aktiivimatkailun osaamisessa. Liiketalouden ja kulttuurin aloilla yhteistyömahdollisuuksia hahmotellaan niinikään. Myös virtuaalikampusten toimintaa ja kesäopintojen järjestämistä kehitetään. Jo aiemmin oppilaitokset ovat tehneet yhteistyötä mm. kaivosalan koulutuksessa.

Kilpailut

Uusimmat