Kuva: Content Holding/Media-Arena

Haaparannan Barents Center myytiin Erkki Hanhirovalle ja Jarmo Viitalalle

14.11.2016 08:20 - Jussi Häkkilä

Ruotsalainen Concent Holding on tehnyt sopimuksen Barents Centerin myymisestä sijoittajaryhmälle, johon kuuluvat pääomistajina suomalaiset yrittäjät Erkki Hanhirova ja Jarmo Viitala. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta.

Ruotsalainen Concent Holding on tehnyt sopimuksen Barents Centerin myymisestä sijoittajaryhmälle, johon kuuluvat pääomistajina suomalaiset yrittäjät Erkki Hanhirova ja Jarmo Viitala. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta. Rakennus siirtyy ostajien haltuun, kun lopputarkastus on suoritettu hyväksytysti.
Barents Center tulee olemaan monipuolinen keskus rajan tuntumassa Haaparannalla IKEA:n läheisyydessä. Keskukseen sijoittuu mm. lukio, monitoimiareena, innovaatiokeskus, terveyskeskus, liiketiloja ja kauppoja. Uudet omistajat tulevat osallistumaan keskuksen rakentamiseen, vuokraustoimintaan ja kehittämiseen. Barents Centerin vuokrattava kokonaispinta-ala tulee olemaan noin 58 000 neliömetriä. Concentilla on jo rakennuslupa ja maansiirtotyöt on tehty. Rakennustyöt päästään aloittamaan pian. Urakka toteutetaan kahdessa vaiheessa, joista ensimmäisen arvioidaan valmistuvan vuoden 2018 kolmannella neljänneksellä ja toisen vuoden 2019 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana. Rakennusurakoitsijana on Lehto Group.

Kilpailut

Uusimmat