Kuva: AOP

Torniossa kellarimurtautuja löi kiinniottajaa teleskooppipatukalla

10.10.2022 18:11 - Marja Ollakka

Poliisi kaipaa Tornion Aarnitiellä tapahtuneista murroista rikosilmoituksia sekä havaintoja tilanteesta, jossa kellarimurtautuja löi teleskooppipatukalla toisen murtautujan kiinni ottanutta naista.

Tornion Aarnitiellä sijaitsevan kerrostalon kellaritiloihin meni eilisiltana kello 21.05 outoja henkilöitä. He pakenivat kellariin tilannetta tarkistamaan tullutta naista. Nainen lähti henkilöiden perään ja sai toisen heistä kiinni. Kiinniottopaikalle tullut sivullinen soitti välittömästi hätäkeskukseen. Toinen paenneista tuli myös kiinniottopaikalle ja löi ainakin kerran kiinniottajaa teleskooppipatukalla. Henkilöt pakenivat tämän jälkeen paikalta Viidankadun suuntaan. Toinen henkilöistä oli mies, joka oli pukeutunut mustaan huppariin ja harmaisiin collegehousuihin ja toinen oli pienikokoinen nainen, jolla oli tumma takki. Kiinniottajanaiselle tuli vammoja käteen. Poliisi sai epäillyn tekijän kiinni tänään. Epäilty on 37-vuotias mies.

Aarnitieltä paljastui myöhemmin, että kerrostalon kellaritiloissa oli murtauduttu useampaan kellarikomeroon. Lisäksi myös toisen läheisen kerrostalon kellarikomeroihin oli murtauduttu. Poliisi löysi Aarnitieltä kellarikomeroista anastettua omaisuutta ja pyytää asianomistajia tekemään murroista sähköisiä rikosilmoituksia, jotta löydetty omaisuus saataisiin palautettua oikeille omistajille.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot asiasta sähköpostitse osoitteeseen meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi tai arkisin puhelimitse numeroon 0295466156.

Kilpailut

Uusimmat