Kuva: Ari Kettukangas

Sievi Element Oy:ssä solmittiin paikallinen sopimus työehdoista

21.06.2022 09:29 - Joonas Hepola

Sopimus on kestoltaan 2-vuotinen, ja se koskee muun muassa palkkausta ja tuotantopalkkiojärjestelmää, työaikoja, sosiaalisia määräyksiä sekä henkilöstön työsuhde-etuja.

Sievi Group-rakennuskonserniin kuuluvassa Sievi Element Oy:ssä on solmittu yhtiön tuotannon työntekijöitä koskeva paikallinen sopimus työehdoista. Sopimus on kestoltaan 2-vuotinen, ja se koskee muun muassa palkkausta ja tuotantopalkkiojärjestelmää, työaikoja, sosiaalisia määräyksiä sekä henkilöstön työsuhde-etuja.

Neuvottelut käytiin ensimmäistä kertaa puhtaasti henkilöstön ja työnantajan välillä, ilman työnantajajärjestön ja työntekijäjärjestön osallistumista.

- Haluamme toimia paikallisen sopimisen edelläkävijöinä, sillä teollisuudessa paikallista sopimista on toteutettu vielä varsin vähän tässä laajuudessa. Meillä on hyvät edellytykset kehittää paikallista sopimista nyt tehdyn sopimuksen pohjalta ja osoittaa, että sekä työnantaja että henkilöstö voivat olla lopputulokseen tyytyväisiä, sanoo Sievi Group Oy:n toimitusjohtaja Juha-Matti Silver tiedotteessa.

Sievi Elementin elementtitehdas sijaitsee Sievissä, mistä yhtiö toimittaa puurakenteisia seinäelementtejä sekä valmisosia ammattirakentajien tarpeisiin.

Kilpailut

Uusimmat