Kuva: Fotolia

Maailman työpaikat tehdään empaattisiksi suomalaisvoimin

19.03.2019 11:36 - Paavo Törmi

Oululainen IoT- ja tuotekehitystalo Haltian ja kansainvälisesti toimiva pohjoismainen ohjelmisto- ja palveluyritys Tieto ovat sopineet monivuotisesta kaupallisesta yhteistyöstä Tiedon Empathic Building -palveluun liittyen. Älytoimistomarkkinan ennustetaan kaksinkertaistuvan seuraavan viiden vuoden kuluessa ja yhtiöiden yhteinen tarjonta tuo asiakkaille entistä nopeamman tavan digitalisoida toimipisteitään.

Empathic Building -palvelun tavoitteena on lisätä toimistotyöntekijöiden onnellisuutta ja tyytyväisyyttä työympäristöihinsä. Palvelun ytimenä on selainpohjainen sovellus, joka auttaa ihmistä löytämään monitilaympäristössä kuhunkin työtehtävään parhaiten sopivan tilat. Sovellukseen voidaan tuoda reaaliaikaista anturidataa, joka näyttää tilojen varaustilanteen, lämpötilan, melutason ja jopa kollegoiden sijainnin. Sovellus myös antaa käyttäjälle mahdollisuuden vaikuttaa tilojen ylläpitoon ja kehittämiseen tukien vuorovaikutusta eri tahojen välillä. Tilojen ylläpitäjä voi luoda entistä parempia työympäristöjä vertaamalla annettua palautetta antureiden keräämiin faktoihin.

Sopimuksen myötä Haltian toimittaa jatkossa Tiedon asiakaskohteisiin anturiratkaisuja, joilla Empathic Building palveluun voidaan visualisoida dataa muun muassa työskentelyolosuhteista ja tilojen käyttöasteesta.  Haltianin antureiden asentaminen toimipisteisiin on tehty erityisen helpoksi ja ne toimitetaankin asiakkaille valmiiksi palveluun liitettynä. Tämä näkyy hyötynä asiakkaille käyttöönoton nopeutumisessa ja kustannustehokkuutena.  Tiedon Empathic Building -palvelu toimii jo Suomen lisäksi Norjassa ja Ruotsissa. Yhtiöt tulevat nyt hakemaan yhteistä kasvua kansainvälisillä markkinoilla.

https://www.radiopooki.fi/uutiset/pohjois-pohjanmaa/a-175672

Kilpailut

Uusimmat