Ihmisroskasta eilen Oulun valtuustossa puhunut Riikka Moilanen lopettaa Pihlajalinnan palveluksessa

11.09.2018 11:27 - Paavo Törmi

Pihlajalinna Oulu Oy:n toimitusjohtajana toiminut Riikka Moilanen ei jatka Pihlajalinnan palveluksessa tästä päivästä lähtien. Pihlajalinnan mukaan Moilasen puhe Oulun kaupunginvaltuustossa eilen ei vastaa Pihlajalinnan arvoja. Yhtiön arvot ovat eettisyys, energisyys ja ennakkoluulottomuus.

”Keskustelimme Riikan kanssa asiasta sekä maanantai-iltana että tänä aamuna, ja päädyimme yhdessä siihen, että hän ei jatka tehtävissään Pihlajalinnassa”, sanoo Pihlajalinnan toimitusjohtaja Joni Aaltonen.

Pihlajalinna Oulu Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Pihlajalinnan strategisista hankkeista vastaava johtaja Juha Rautio, joka aloittaa tehtävässään heti.

Pihlajalinna tuottaa muun muassa päihde- ja sosiaalipalveluja kuntaulkoistuksissaan, joissa yhtiö huolehtii yhdessä kuntakumppaniensa kanssa noin 80 000 suomalaisen sosiaali- ja terveyspalveluista. Yhtiön päihde- ja sosiaalipalvelujen tavoitteena on saada apua tarvitsevat mahdollisimman varhain avun piiriin ja ennaltaehkäistä ongelmia oikea-aikaisilla ja helposti saavutettavilla palveluilla.

Pihlajalinna on suomalainen sosiaali-, terveys- ja hyvinvointipalvelujen tuottaja. Sen palveluksessa on noin 5900 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista ympäri Suomea.

Kilpailut

Uusimmat