Kuva: Shutterstock

Koronatestaus Oritkarin drive-in -pisteellä jatkuu

05.08.2021 08:23 - Kati Jurkko

Testauspiste aukeaa oululaisille torstaina 5.8.

Oritkarin ajanvarauksellinen drive-in-testauspiste aukeaa jälleen oululaisille torstaina 5.8. Testauspiste sijaitsee osoitteessa Poikkimaantie 15. Testauspisteen toiminnasta vastaa Pihlajalinna, jonka toinen koronatestauspiste sijaitsee Rehapoliksessa.

Sekä Oritkarin että Rehapoliksen testauspisteelle tulee varata etukäteen aika. Ajanvarausnumero on 010 312 175. Ajanvarausnumero palvelee ma-su klo 06.00–22.00. Koronatesti on maksuton.

Oritkarin drive-in-testauspiste on auki arkipäivisin pääosin klo 9-17 välillä. Aukiolo saattaa vaihdella klo 8-20 välillä viikoittain riippuen näytemääristä. Paikalle tulee saapua autolla, koska näyte otetaan asiakkaan istuessa autossa. Rehapoliksen näytteenottopisteelle voi saapua autolla, kävellen tai pyörällä.

Oulun kaupungin näytteenottopisteet sijaitsevat Limingantullin näytteenottopisteellä ja koronavastaanotoilla. Oululaisten kannattaa hakeutua pelkkään näytteenottoon ensisijaisesti Oritkarin, Rehapoliksen tai Limingantullin testauspisteille, koska koronavastaanotoilla tilat ovat ahtaat.

Näytteitä otetaan vain henkilöiltä, joilla on koronavirustartuntaan viittaavia oireita.

Tarkemmat tiedot sekä ohjekartat Oritkarin ja Rehapoliksen näytteenottopisteille löytyvät sivulta www.ouka.fi/korona

Kilpailut

Uusimmat