Uusimmat
Suosituimmat

Kopsan Mopo-pojissa soivat miehet ja koneet

07.03.2019 14:40 - Ari Kettukangas

Hopsasaa nyt ollaan Kopsasaa! Rasvamonttu seikkailee tällä kertaa Kopsan Mopo-poikien tarakalla Raahessa. Kaikkien päristelijöiden paikalle ilmestymistä ei kuulemma voi aina taata, mutta nyt runsas miesvahvuus olisi riittänyt vaikka yhtiökokoukseen.

(kuva: Ari Kettukangas)

Kuvassa kerhon elinikäinen puheenjohtaja Seppo Mehtälä. Hänen autotalli toimii mopoilijoiden tukikohtana Kopsassa. Remontti-Sepolla riittää kättentaitoja vaikka kontrabasson "soittoon". Kuvassa Regulus 60-luvulta.

(kuva: Ari Kettukangas)

Veljekset kuin ilvekset! Pekka ja Antti Mattila yrittävät istuttaa laulun jaloa taitoa myös muuhun mulliryhmään. Tarvittaessa taittuu vaikka Karstapiikki -tango ja muutkin aiheet liippaavat mopojen maailmaan. Tahdeista pääsee nauttimaan mm. kesäisin kerholaisten omassa Kaiteitten yö-tapahtumassa.

(kuva: Ari Kettukangas)

Mika "Rakkeinen" Raetsaari ja vihreä pappatunturi. Huomatkaa, että kyseessä ei ole mopon alkuperäinen istuin :) Pottukoneen penkki ei muuten pahemmin kastu, eikä kerää vettä!

(kuva: Ari Kettukangas)

Pekka Mattila ja norjalainen 1.5 Jupiter Safir vuosimallia 1958.

(kuva: Ari Kettukangas)

Kopsan "virkamies" Seppo Uurinmäki ja kesämopo Jupiter Sackoprins vuosimallia -61.

(kuva: Kopsan Mopopojat)

Kopsan Mopo-pojat elävät vapaana luonnossa :) Se on rekisteröimätön, epämuodollinen ja epämääräinen kerho, jonka alaikäraja on 25 vuotta.


(kuva: Ari Kettukangas)

Tässäpä yksi Mopo-poikien luomus, lehtipuhaltimen moottorilla varustettu ketkupolkka. Vähän toistasataa ottaa kuulemma alamäessä :)

(kuva: Kopsan Mopopojat)

Ja aina paranee! Lopuksi sokerina pohjalla suihkuturbiinilla varustettu Turbosauna! Meneeköhän noissa löylyissä iho käppyrälle? Pahoittelut, että mukaan ei saatu kuvaa moottoroidusta sohvasta! :)

Lue myös: Raahen Moottorikerholla eletään kaksipyöräisille

Rasvamontun aiemmat jaksot ja vierailukohteen ilmoittaminen: Rasvamonttu

Uusimmat
Suosituimmat