Keski-Pohjanmaan yrittäjäyhdistyksen projektipäällikkö Matti Koivistoa haastattelee Jussi Häkkilä.
Yrittäjät palkittiin lauantaina järjestetyn maakunnallisen yrittäjäjuhlan yhteydessä Kempeleessä.
Sara Kiviniittyä haastattelee Jussi Häkkilä.
Pookin iltapäivässä vierailivat Oulun seudun yrittäjänaisten puheenjohtaja Annukka Kääriäinen ja hallituksen jäsen Jenni Rautio.
Yrittäjäkassan tämän vuoden Uhkarohkein yrittäjä -kisan on voittanut rovaniemeläinen sirkusyrittäjä Aarni Pahajoki.
Suomen Yrittäjät ja Pyhäjoen kunta toivovat, että valtiovalta lähtisi edistämään Pyhäjoen ydivoimahankkeen uutta alkua ja etsimään uutta läntistä kumppania.
Tyrnävän Yrittäjien puheenjohtaja Mikko Kukkohovia haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto myönsi viime vuonna starttirahaa 261:lle uudelle päätoimiselle yrittäjälle. Starttirahaa sai alueella kaikkiaan yli 400 yrittäjää.
Metsähallitus on jo usean vuoden ajan kannustanut sopimusyrittäjiään hyvään työn jälkeen maksamalla laatupalkkioita.
Vuoden maaseutuyrityksenä Alamäen Vihannes Oy:n sekä Matkailumajakka 2021-palkinnolla Kievarila Kissankellon. Lisäksi Kalajoen Yrittäjät ry palkitsi yrittäjäpalkinnolla Penttilän Perunatilan ja Himangan Yrittäjät ry Tilitoimisto Tilikatin.
Suomen oppisopimusosaajat ry:n hallitus ja valintaraati on palkinnut vuoden yrittäjä-oppisopimusopiskelijana johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon keväällä ammattiopisto Lappiassa oppisopimuskoulutuksella suorittaneen Elina Pietilän.
Ylivieskan Yrittäjäpatsas paljastetaan tänään.
Keski-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Mervi Järkkälää haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueella on kahden viime vuoden ajan edistetty maaseudun yrittäjien liiketoimintaosaamista, työkykyä ja hyvinvointia.
20.3.2021 järjestetään valtakunnallinen Lähilauantai. Kampanjan avulla Suomen Yrittäjät kannustaa ihmisiä ajattelemaan omien ostostensa vaikutusta omaan lähiympäristöön. Kenttäjohtaja Mari Kokko Suomen Yrittäjistä oli Marjan jututettavana.
Tuttu yrittäjä -projektista kävivät kertomassa Oulun Yrittäjät ry:stä Auli Lukkarila ja Minna Haapaniemi.