Kokkolanseudun Hengitysyhdistyksen puheenjohtaja  Satu Heinojaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Tyrnävän Yrittäjien puheenjohtaja Mikko Kukkohovia haastattelee Jussi Häkkilä.
4H-säätiö on myöntänyt 12 valtakunnallista stipendiä. Alueellisia ja maakunnallisia stipendejä myönnettiin 37.
Rasvamonttu kiertää tällä kertaa myötäpäivään Väliviirteellä Lohtajalla. Pajunpään Santtu harrastaa ralliautoilua ja pyörittää autotallissaan myös ala-aste ikäisten lasten Mutteripajaa Kokkolan 4H-yhdistyksen alaisuudessa. Pajassa värkätään omia ja erikoisiakin projekteja ja Santtu neuvoo tarvittaessa vierestä. Toiminta on ollut suosittua ja nuorten muut harrasteet ovatkin meinanneet jäädä välillä jopa taka-alalle. Omatkin pojat ovat innokkaasti touhussa mukana.12-vuotias Oskari hallitsee jo autohommatkin ja 2-vuotias Joel on puolestaan Rasvamonttu ohjelman tähän asti nuorin konemies! Hallissa on tällä hetkellä työnalla mm. mäkiauton muuttaminen sähköautoksi ja oman ralliauton olka-akselin remontti. Kurkataanpa mitä Mutteripajassa tapahtuu ja minkälainen on myös rallikalusto!
Pohjois-Pohjanmaan kansanmusiikkiyhdistys ry:n puheenjohtaja Annamari Martinviitaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Tyrnävän Yrittäjien puheenjohtaja Mikko Kukkohovia haastattelee Jussi Häkkilä.
Opetus- ja kulttuuriministeriö jakoi tänään liikunnan Piikkarit-palkinnon sekä Liikkuvat-palkinnot.
Sotainvalidien Veljesliiton Pohjois-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Pentti Jouppilaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Pyhäjoki, Merijärvi, Oulainen, Haapavesi, Kärsämäki ja Pyhäjärvi sekä Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ovat neuvotelleet edellytyksistä perustaa vesienhoidosta ja -kunnostuksesta vastaava yhdistys, jonka tavoitteena on parantaa Pyhäjoen alueen vesistöjen tilaa.
Yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Eliisa Liukkoa haastattelee Jussi Häkkilä.
Tämän vuoden Pohjois-Pohjanmaan järjestötekona on palkittu Kalajoen Raution kyläyhdistys ry:n ja Raution kauppaosuuskunnan yhteisöllinen toiminta kylän elinvoimaisuuden säilyttämiseksi.
Pudasjärven Yrittäjien puheenjohtaja Tommi Niskanen on valittu Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien vuoden paikallisyhdistyksen puheenjohtajaksi. Marja soitteli Tommi Niskaselle Pookin iltapäivässä.
Suomen Metsäyhdistyksen kultaisen ansiomerkin on saanut Metsähallituksen metsätalouden Lapin aluejohtaja Kirsi-Marja Korhonen.
Ruokakasvatuksen asiantuntija Noora Laukkasta Ruokatieto Yhdistys ry:stä haastattelee Jussi Häkkilä.
Oululaiset Esa Paloniemi ja Seppo Paakkari ovat hiljattain perustaneet elokuvayhdistyksen, Kinodromen.
Ari Kettukankaan jututettavana toiminnanjohtaja Elli Yypänaho.