Parikkalan Yrittäjät, Kempeleen Yrittäjät, Nokian Yrittäjät ja Helsingin Yrittäjät Etelä-Helsinki on palkittu Suomen Yrittäjien viime vuoden paikallisyhdistyksinä.
Yppärin Maa- ja kotitalousnaiset ry:n sihteeri Heli Santapakkaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Ylisyviä ojituksia välttämällä voidaan vähentää ruosteista rautasakkaa vesistöistä, varsinkin jos niillä ei voida lisätä metsätaloudellista kannattavuutta.
Pohjois-Iin kyläyhdistyksen puheenjohtaja Anita Sievästä haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun kulttuuritapahtumayhdistys jakoi tänään tämän vuoden Pirkko-kulttuuripalkinnon käsikirjoittaja Venla Aakolle.
Ari Kettukankaan jututettavana Oulun Seudun Muistiyhdistyksen toiminnanjohtaja Paula Ylikulju.
Lohtajan kotiseutuyhdistyksen puheenjohtaja Helena Anttiroiko-Mehtälää haastattelee Jussi Häkkilä.
Pattijoen kotiseutuyhdistyksen puheenjohtaja Sari Pekkalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Vihannin kotiseutuyhdistyksen puheenjohtaja Helena Talusta haastattelee Jussi Häkkilä.
Kunnostusaktiivi Birger Ylisaukko-ojaa Kiimingin-Jäälin vesienhoitoyhdistyksestä haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun Euroopan kulttuuripääkaupunkivuoden 2026 avoimen haun ohjelmakumppanit on valittu.
Nouseva Rannikkoseutu ry palkitsi keskiviikkoisessa kokouksessaan viime vuoden toimijoita.
Ari Kettukankaan jututettavana Lions Clubin Vihannin presidentti Petri Turula.
Muistiasiantuntija Ulla Kaikkosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Eniten tuulivoimaloita valmistui Pohjois-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakuntiin, joihin tuulivoimarakentaminen toi yhteensä yli 1,8 miljardin euron investoinnit. Suomen suurin tuulivoimamaakunta on edelleen Pohjois-Pohjanmaa, jossa on yhteensä 41 prosenttia kaikesta maamme tuulivoimakapasiteetista.
Nuorkauppakamari sekä yrittäjien paikallisyhdistykset Siikajoelta, Raahesta, Pyhäjoelta ja Vihannista valitsivat viikonloppuna alueen vuoden yrittäjät. Kuvassa Sara Kiviniitty Ekokampaamo Tauosta Raahesta.