Oululainen telinevoimistelu on noussut viimeisen vuosikymmenen aikana uuteen kukoistukseen. Kaupungissa on noin tuhat telinevoimistelun harrastajaa ja määrät ovat olleet koko ajan nousussa.
Oulun Seudun Urheilutoimittajat ry:n Vuoden Urheiluteko 2020 -palkinnon saajaksi on valittu oululainen jalkapalloseura AC Oulu.
Oulun urheiluhistoria on upeasti koottu yhteen laajassa valokuvanäyttelyssä, joka käsittää viitisenkymmentä mustavalko- ja värikuvaa. Tasokkaissa kuvissa ja ansiokkaissa taustateksteissä välittyy oululaisen urheilun monipuolisuus vuosikymmenten aikana eri lajien kautta. Näyttely on helposti yleisön tavoitettavissa ja siinä riittää katsottavaa kaikille urheilun ystäville sekä Oulun historiasta kiinnostuneille.
Rovaniemeläinen kelkkahiihtäjä Sini Pyy palkittiin Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n Vuoden Urheiluteko -palkinnoilla eilen Urheilugaalassa.
Oululainen Markus Niemelä palkittiin Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU:n Vuoden Urheiluteko -palkinnolla Suomen Urheilugaalassa Helsingissä.