Ohjelmajohtaja Anne-Mari Hakamäkeä haastattelee Jussi Häkkilä.
Suomen lastenkulttuurikeskusten liitosta koordinaattori Ninni Pehkosta haastattelee Jussi Häkkilä
Museoliitosta projektisuunnittelija Eeva-Liisa Taivassaloa haastattelee Jussi Häkkilä.
Kansanmusiikin ja kansantanssin edistämiskeskuksen toiminnanjohtaja Sirpa Lahtea haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun kaupungin Mun Oulu -verkkomedia täyttää sunnuntaina vuoden.
Kokkolan Talviharmonikan taiteellista johtaja Raimo Vertaista haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun yliopistollisessa sairaalassa otettiin privaattiverkko pilottikäyttöön tämän kuun alussa.
Kalajoen kaupungin Dynasty-tietopalvelussa tämän kuun viides päivä julkaistun esityslistan liitteeseen oli jäänyt epähuomiossa henkilötietoja.
Antenni-tv-verkon E-kanavanipun taajuus muuttuu tänään Raahessa Mestauskallion ja Piehingin täytelähetinasemilla. Muutostöitä tehdään klo 9.00 - 16.00 välillä ja ne aiheuttavat katkoksia lähetyksissä E-kanavanipussa. Muutostöiden jälkeen vastaanottimissa on tehtävä kanavahaku. Muutostöiden taustalla ovat Ylen HD-muotoisten kanavien lähettämisen tekniset valmistelut. Antenni-tv-verkon C-kanavanipun taajuus muuttuu tänään myös Vaalan täytelähetinasemalla.
Oulun yliopistollisen sairaalan (OYS) nimissä on soitettu ja pyydetty henkilöllisyyden todentamista verkkopankkitunnuksilla. Sairaala ei koskaan kysy potilaiden verkkopankkitunnuksia. Tunnuksensa luovuttaneita pyydetään olemaan välittömästi yhteydessä omaan pankkiin.
Oulun Hansa Apteekin apteekkari Janne Leinoa viikolla 14 (2.4) haastattelee Joonas Hepola.
Osuuskauppa Arinan Oulun Kaukovainion S-market on liitetty lämmöntuottajaksi Oulun Energian kaukolämpöverkkoon.
Poliisi pyytää havaintoja kello 02.30 tapahtuneesta murrosta.
Raahen kaupungin alueella Raahen Kuitu Oy:n valokuituverkon rakentamisesta vastaava urakoitsija Relacom Oy toimitti eilen konkurssihakemuksen Vantaan käräjäoikeuteen.
Elisan 5G-verkko Oulussa on järjestyksessään jo seitsemäs Elisan 5G-kaupunki Suomessa. Avautuessaan verkko palvelee keskustan aluetta ja seuraavaksi verkkoa laajennetaan muun muassa Ruskoon ja Teknologiakylään Linnanmaalle. Nopeus ja suuri kapasiteetti ovat kuluttajille näkyvimmät 5G:n hyödyt.
Napapiirin Energia ja Vesi Oy:n kaukolämmön hinta pysyy ennallaan vuonna 2020. Myös konserniin kuuluva Napapiirin Vesi Oy pitää veden hinnan vuoden 2019 tasolla. Konsernissa sähkönsiirrosta vastaava Rovaniemen Verkko Oy sen sijaan jättää asiakkailtaan perimättä noin 700 000 €:n edestä perusmaksuja vuonna 2020. Rovaniemen Verkon siirtohinnat kuuluvat jo tällä hetkellä Suomen edullisimpien joukkoon.