Senaatti-kiinteistöjen rakennuttamisryhmän päällikkö Harri Karjulaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Vankilakoirien suomenmestaruuden on voittanut Turun vankilan labradorinnoutaja Kira ohjaajanaan vartija Heidi Vänskä.
Oulun kaupunki käynnistää asemakaavan muutostyön Myllytullissa sijaitsevan vankilakiinteistön alueella.
Vaalan uuden vankilan harjannostajaisia vietetään tänään.
Oulun uuden poliisiaseman ja vankilan peruskivi muurattiin tänään.
Ri­kos­seu­raa­mus­lai­tos esit­tää uut­ta tut­kin­ta­van­ki­laa Ro­va­nie­mel­le, avo­van­ki­laa Tur­kuun ja van­ki­sai­raa­laa Van­taal­le.
Vaalan uuden vankilan peruskivi muurattiin tänään.
SRV ja Senaatti-kiinteistöt ovat allekirjoittaneet sopimuksen Oulun pääpoliisiaseman ja Oulun vankilan rakennushankkeesta.
Ammattiopisto Lappian Louen opetusmaatilan uuden lampolan rakentaminen on käynnistynyt.
Senaatti-kiinteistöjen rakennuttajapäällikkö Juha Kerästä haastattelee Jussi Häkkilä.
Senaatti-kiinteistöt jatkaa yhdessä Poliisihallituksen ja Rikosseuraamuslaitoksen sekä suunnittelijoiden kanssa uuden Oulun pääpoliisiaseman ja vankilan suunnittelua tarkennettua kustannusarviota ja vuokrasopimuksia varten Ruskonselän tontille.
Poliisihallitus, Rikosseuraamuslaitos ja Senaatti-kiinteistöt jatkavat Oulun uuden poliisitalon ja vankilan suunnittelua Ruskonselkään.
Opetushallitus on myöntänyt lähes 450 000 euroa valtakunnalliseen Vankilakoulutuksen toimintamallin kehittäminen ja käyttöönotto ammatillisissa tutkinnoissa -hankkeeseen.
Ari Kettukankaan jututettavana rikosseuraamuslaitoksen keskuhallintoyksikön koiravastaava Aki Saarinen ja Turun vankilan koiraohjaaja Vesa Laakso.
Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappialle musiikkituotannon ammattitutkinnon ja vankilakoulutuksen järjestämisluvan.
Pohjois-Suomen aluehallintoviraston ja Valviran toteuttaman valtakunnallisen vankiterveydenhuollon toiminnan valvonnan mukaan vankiterveydenhuollossa hoidon järjestämisessä on onnistuttu hyvin.