Vanhustentalon kymmenen asukasta jouduttiin tänään evakuoimaan Siikalatvan Pulkkilassa rakennuksen saunatilassa syttyneen tulipalon takia.
Vanhustyön keskusliitosta viestintäjohtaja Merja Lankista haastattelee Jussi Häkkilä.
Seurana Oy:n toimitusjohtaja Mirka Saarista haastattelee Jussi Häkkilä.
Rovaniemen poliisin tietoon on tullut tapauksia, joissa vanhuksille on soittanut poliisiksi tekeytynyt henkilö ja urkkinut heiltä verkkopankkitunnuksia.
Aiemmin tunnistamattomia ihosyöpiä tai niiden esiasteita löytyi joka neljänneltä 70 vuotta täyttäneeltä Oulun yliopiston uudessa tutkimuksessa.
Vanhustyön keskusliitosta viestintäkoordinaattori Merja Lankista haastattelee Jussi Häkkilä.
Meneillään olevalla viikolla vietetään Vanhustenviikkoa teemalla "Onni on vanheta". Torstaina vietetään myös Vie vanhus ulos -päivää.
Tällä viikolla vietettävän vanhustenviikon teemana on Onni on vanheta.
Poikkeuksellisista ajoista huolimatta Ikäinstituutin järjestämä kampanja pystytään toteuttamaan, mutta osallistuminen vaatii erityistoimenpiteitä. Kasvomaskeja edellytetään ainakin Intiön hoivakodin asukkaita ulkoiluttavilta vapaaehtoisilta.
Raahen vanhuksille tarkoitetut riksapyörät saapuivat kaupunkiin ja vapaaehtoisten koulutus aloitettiin välittömästi.
Oululaisille ikäihmisille suunnattu vuorohoito on mahdollista jälleen juhannuksen jälkeen 22.6.2020.
Soiten kotihoidon toiminnanohjauksen arviointitiimin esimies Marjo Kero-Järvelää haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun poliisin esitutkinta epäillystä vanhukseen kohdistuneesta raiskauksesta Oulussa lokakuun puolivälissä on valmistunut.
Kalajoki oli alueen ykkönen vanhusten hyvinvointia mittaavassa selvityksessä. Kalajoki oli sijalla 45 kaikkien kuntien joukossa.
Pohjois-Suomen AVI on ollut yhteydessä kuntiin ja kartoittanut yksityisten sosiaalihuollon toimintayksiköiden, erityisesti vanhustenhuollon tilannetta.
Elämystoimisto Illan Isäntä ja Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamari järjestävät Ystävänpäivän vanhustentanssit torstaina 14.02.2019 Lassintalolla ja Hiirosenkodissa Oulussa.