Oulun uimahallin saunat avataan taas käyttöön Raksilassa. Saunat ovat olleet suljettuina koronavirustilanteen vuoksi uimahallin avautumisesta 1. kesäkuuta lähtien.
Raksilan uimahalli on tänään 26.2. suljettu. Raksilan alueella lämminvesiputki on rikkoutunut.
Antti Härköstä ja Ernes Sammallahtea haastattelee Petri Alminoja.
Kemin uimahallin kuntoallasta ei saada käyttöön ensi maanantaina, kuten alunperin oli määrä.
Kemin uimahallin kuntoallashallin katon remontti siirtyy ensi tiistaina opetusaltaan yläpuolisiin rakenteisiin.
Oulun Linnanmaalle rakennetaan uusi uimahalli.
Vesisankarit-koordinaattori Susanna Aulinia Koululiikuntaliitosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Vesisankarit-hanke jatkaa toiminnallisten vesi- ja pelastustaitoa edistävien tapahtumien järjestämistä tänä vuonna ympäri Suomea.
Aikaisemmin ilmoitetusta poiketen kaikki Kemin uimahallin allasosastot ja kahvio pidetään toistaiseksi suljettuna kokonaan 23.11. alkaen. Käyttöön aiottujen tilojen rakenteellinen suojaaminen vaatii lisäsuunnittelua sekä -toimenpiteitä.
Kemin uimahallin vanha allasosa on suljettuna tästä päivästä eteenpäin, koska kattorakenteissa on havaittu sortumavaara. Tänään halli on suljettuna kokonaan tilapäisjärjestelyjen tekemisen vuoksi.
Psoriasisliiton toiminnanjohtaja Sonja Bäckmania haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun poliisi tutkii Raksilan uimahallin ns. sarjakakkaaja-juttua vahingontekona.
Suurista uimahalleista Kokkolan uimahalli VesiVeijarissa oli eniten osallistujia kävijämäärään nähden ja eniten vesiliikuntatunteja tämän keväisessä Suomen Uimaliiton Ui kesäksi kuntoon -kampanjassa.
Rovaniemen kaupunginvaltuusto on myöntänyt 600 000 euron suunnittelumäärärahan Ounasvaaralle rakennettavalle uimahallille. Suunnittelumääräraha lisätään vuoden 2018 talousarvioon. Hallin rakentamiseen tarvittavista määrärahoista päätetään valtuuston varsinaisessa talousarviokokouksessa marraskuussa 2018.
Haapajärven uuden uimahallin harjannostajaisia vietetään tänään. Halli otetaan käyttöön syksyllä ja sen rakentamiskustannukset ovat noin 5,8 miljoonaa euroa.
Haapajärven uuden uimahallin harjannostajaisia vietetään tämän viikon perjantaina.