Taaleri Energian omistama Kivinevan Tuulipuisto suunnittelee tuuli- ja aurinkovoimahanketta Siikalatvan Kivinevan alueelle.
Metsähallitus ja Geologian tutkimuskeskus luotaavat merenpohjaa Pyhäjoen, Raahen ja Siikajoen edustalla ensi kuun puolivälin tienoilla liittyen alueelle kaavailtuun merituulipuistoon.
Kalajoen, Kannuksen ja Kokkolan alueella sijaitseva Mutkalammin tuulipuisto on avattu.
Myös Pyhäjoen kunta on hyväksynyt Metsähallituksen jättämän merituulivoimapuiston kaavoitusaloitteen, joka koskee Pyhäjoki-Raahen merituulivoimahanketta.
OX2:n toteuttamat, Vaasan ja Mustasaaren alueelle sijoittuvan Merkkikallion, Sievin Puutikankankaan ja Kurikan Rustarin tuulipuistot ovat valmistuneet.
Kalajoen, Kannuksen ja Kokkolan alueelle valmistuvaan Neoen Renewables Finland Oy:n Mutkalammin tuulipuistoon sijoitetaan myös taidetta.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on antanut lausuntonsa OX2:n Perämerelle suunnitteleman merituulivoimapuisto Hallan ympäristövaikutusten arviointiohjelmasta.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on antanut lausuntonsa Vaalan Haarasuonkankaan tuulivoimapuiston YVA-suunnitelmasta.
Suomen suurimman tuulipuiston rakentamisen käynnistymistä juhlistettiin tänään Lestijärvellä.
Tuulipuisto Pontema Oy suunnittelee tuulivoimapuistoa Utajärven Ponteman alueelle.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on asettanut nähtäville Alavieskan Hangaskurunkankaan tuulivoimapuiston ympäristövaikutusten arviointiohjelman.
Pohjoismainen uusiutuvan energian yhtiö OX2 ja ruotsalainen energiayhtiö Lundin Petroleum ovat allekirjoittaneet sopimuksen Vaalan Metsälamminkankaalle rakennettavasta 132:n megawatin tuulipuistosta.
Suomen Hyötytuuli Oy on tehnyt investointipäätöksen tuulipuiston rakentamisesta Pyhäjoen Polusjärvelle.
Taaleri SolarWind II -rahasto perustaa Pyhäjoen Oltavaan 19:sta tuulivoimalasta koostuvan 91:n megawatin tuulipuiston.
Uusiutuvan energian yhtiö OX2 ostaa tuulivoimahankkeen LähiTuulelta.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on antanut lausuntonsa Pyhäjoen Puskakorvenkallion tuulipuiston ympäristövaikutusten arviointiselostuksesta.