Laitoksen henkilökunta havaitsi sähkötilassa savua ja teki hätäilmoituksen. Pelastuslaitos tarkasti tilat ja sammutti muuntamon päältä muovikotelon hiilidioksidisammuttimella.
Palo sai ilmeisesti alkunsa saunan hormin läpiviennistä. Palo levisi rakennuksen yläpohjaan. Pelastuslaitoksen saavuttua kohteeseen rakennuksen saunatila ja yläpohja olivat tulessa. Pelastuslaitos sammutti palon, eikä se päässyt leviämään saunasta rakennuksen muihin tiloihin ja huoneisiin. Ensihoito tarkisti 3 henkilöä mahdollisen savualtistuksen takia.
Kemissä syttyi tiistai-iltapäivänä tulipalo kerrostaloasunnossa. Pelastuslaitos sai klo 14:10 hälytyksen keskisuuresta rakennuspalosta.
Henkilövahinkoja ei syntynyt ja palon syttymissyystä sekä vahinkojen suuruudesta ei ole vielä tarkkaa tietoa.
Pelastuslaitos sai estettyä palon leviämisen asuinrakennukseen ja sammutti palavat ajoneuvot. Tilanteessa ei tullut henkilövahinkoja. Palon syttymissyytä selvitetään.
Oulussa Villentiellä kaksikerroksisen omakotitalon toinen kerros vaurioitui viime yönä tulipalossa.
Ilmeisesti siitä välikaton purueristeisiin jäänyt kytöpalo syttyi palamaan kunnolla nyt viikon jälkeen sunnuntai-aamuna. Palon havaitsi postinjakaja, joka teki hätäilmoituksen tilanteesta. Paloa oli sammuttamassa tällä kertaa kolme pelastusyksikköä. Rakennus on jo asuinkelvoton.
Iissä Kantolantiellä piharakennus tuhoutui eilen tulipalossa.
Raahen kihlakunnanviraston katolla syttyi tänään aamupäivällä palonalku ilmeisesti tulitöistä.
Keminmaassa Viheriäläntiellä paloi eilen päivällä n. 100 neliön kokoinen teollisuushalli. Rakennukselle ja irtaimistolle on koitui merkittävät vahingot. Palossa ei syntynyt henkilövahinkoja. Alustavan tiedon mukaan palo sai alkunsa hallissa tehdyistä tulitöistä.
Poravaunu oli ulkotilassa eikä palo aiheuttanut vaaraa toisille koneille, rakennuksille eikä ihmisille. Paloa oli sammuttamassa mm. Kevitsan kaivoksen oma pelastusyksikkö sekä Lapin pelastuslaitos.
Noin sadan neliön hirsirakenteinen puolitoistakerroksinen asumaton omakotitalo tuhoutui tulipalossa viime yönä Tornion Ylirannassa.
elastuslaitoksen apuna sammutustöissä oli maansiirtokalustoa. Energiajätekasan palosta aiheutui savuhaittoja lähiympäristöön.
Pelastuslaitos joutui käyttämään kaivinkonetta apuna sammutustöissä. Tiedossa ei ole henkilövahinkoja. Poliisi tutkii palon syttymissyytä.
Haapajärvellä Arolankujalla paloi eilen illalla autotalli, josta palo levisi päärakennukseen ullakolle, mutta ei asuintiloihin. Lisäksi palo uhkasi levitä naapuritaloon, mutta talon asukas ehkäisi neuvokkaasti leviämistä jäähdyttämällä paloa talon ulkopuolelta puutarhaletkulla. Pelastuslaitos joutui purkamaan rakenteita jonkin verran ja asuintiloihin tuli jonkin verran savuvahinkoja. Palon syttymissyystä ei ole vielä tietoa.
Palo sai alkunsa rakennuksen terassilta, josta se levisi rakennuksen yläpohjaan. Tuli tuhosi myös kattorakenteet. Palossa ei tullut henkilövahinkoja.