Oulun Tuiran uimalan laituri on suljettu toistaiseksi jääolosuhteiden vuoksi.
Oulun Tuiran seurakunnan seurakuntaneuvosto päätti eilisessä kokouksessaan antaa seurakunnan tilat vastedes kaikkien hääparien käyttöön kirkolliseen vihkimiseen tai siunaamiseen.
Oulun Tuiran seurakunta ottaa käyttöön Pateniemenrannan uuden seurakuntakodin ensi kuun alusta.
Oulussa Tuiran talviuintipaikka on suljettu toistaiseksi jäiden rikottua laiturin ja siinä kiinni olleet pumput.
Oululainen Tuiran seurakunta on käynnistänyt projektin, jonka tavoitteena on alueella asuvien ikäihmisten tavoittaminen ja yksinäisyyden lievittäminen. Toukokuuhun asti jatkuva projektissa kehitetään myös yhteistyötä Oulun kaupungin ja ikäihmisten parissa toimivien järjestöjen kanssa.
Uuden hyvinvointipisteen tarjonta painottuu alussa lapsiperheille suunnattuihin palveluihin, kuten neuvolaan. Hyvinvointipiste on avoinna maanantaista torstaihin klo 10-18 ja perjantaisin klo 8-15. Hyvinvointipisteen terveydenhoitajan vastaanotolle voi varata ajan asioissa, jotka liittyvät äitiys- ja lastenneuvolaan sekä raskauden ehkäisyyn. Aika varataan Oulun Omahoidon kautta tai keskitetyn neuvolapuhelinpalvelusta. Ritaharjun hyvinvointipisteessä voi asioida ilman ajanvarausta maanantaista perjantaihin klo 10-11. Ritaharjun hyvinvointipiste kuuluu osana Tuiran hyvinvointikeskuksen palveluihin.
Kesän uimakausi alkaa Tuiran uimarannalla ensi maanantaina. Kahvilan yhteydessä olevat pukuhuoneet avataan tuolloin kaikille uimareille. Pukuhuoneet ja wc-tilat ovat avoinna päivittäin kello 12-17. Tiloissa tulee noudattaa terveysviranomaisten suosittelemia turvavälejä ja muita hygieniaohjeita. Uinninvalvontaa ei rannalla tänä kesänä järjestetä. Talviuintipaikan kopit ovat talviuimareiden käytössä sähköisellä kulunvalvonnalla jälleen 13. elokuuta alkaen.
Tänä vuonna kilpailun pääkriteeri on yhdessä tekeminen ja kaikki mukaan -ajattelu. Valinnassa painavat myös elävä kaupunkikulttuuri, urbaani kaupunginsyke ja kotiseuturakkaus. Eri alojen asiantuntijoista koostuva raati eli Kotiseutuliiton kaupunkityön jaosto seuloo ehdotuksista kärkiehdokkaat ja tekee esityksen voittajasta Suomen Kotiseutuliiton hallitukselle, joka nimeää voittajan.
Tuiran asukasyhdistyksen puheenjohtaja Katja Koivukoskea haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun Tuiran hyvinvointikeskus aloittaa tänään toimintansa Tuirankartanon uusituissa tiloissa.
Oulun Kuusisaaressa viikonloppuna järjestettävä yleisötapahtuma sulkee Toivoniemen ja Kuusisaaren välisen kevyen liikenteen väylän tänään klo 14 huomiseen klo yhteen asti, huomenna klo 12 lauantaihin klo yhteen ja lauantaina klo 12 sunnuntaihin klo kolmeen saakka.
Titta på Tuira - Tuiran korttelijuhla kääntää katseet lauantaina kohti Tuiran kaupunginosaa Oulussa. Hanna Jakku piipahti lähetyksessä Marjan juttusilla.
Tänään aamuyöllä Oulussa Tuiran kaupunginosassa syttynyttä kahta tulipaloa epäillään tahallaan sytytetyiksi.
Viime yönä Tuirassa syttyi kaksi tulipaloa, ensin Kalliotiellä ja hetken päästä Myllytiellä.
Tuukka Myllymäki ja Hannu Kangas vierailivat Pookin iltapäivässä kertomassa Simon Kyreneläisestä.
Kes­ki-ikäi­nen ou­lu­lais­nai­nen jäi tors­tai-il­ta­päi­vä­nä poh­joi­ses­ta tul­leen mat­kus­ta­ja­ju­nan al­le Tui­ras­sa.