Enontekiön Kilpisjärvelle kaavoitetaan tontteja matkailuliiketoimintaan Metsähallituksen ja Enontekiön kunnan yhteisessä kaavoitushankkeessa.
Kempeleen kunnanhallitus hyväksyi eilisessä kokouksessaan tonttikaupan, jonka mukaan Osuuskauppa Arina rakentaa Zeniittiin S-Marketin ja liikenneaseman.
Oulun kaupungin ja Osuuskunta Suomen Asuntomessujen edustajat ovat tehneet esitykset Lehtokylän pientalotonttien saajista, ja Oulun yhdyskuntalautakunta päättää tonttivalinnoista ensi tiistaina.
Oulun omakotitalotonttien haku alkaa ensi maanantaina.
Pyhäjoen kunnanvaltuusto hyväksyi eilisessä kokouksessaan Matinsaaren osayleiskaavan ja asemakaavan.
Raahen kaupunginhallitus päätti eilisessä kokouksessaan järjestää omakoti- ja rivitalotonttien alemyyntikampanjan.
Limingan kunnanhallitus on päättänyt toteuttaa Tupoksen Saunarannan asuinalueella erillisen myyntikampanjan, jossa tonttien kauppahintaa alennetaan 15 prosenttia alkuperäisestä hinnasta tänä ja ensi vuonna tehtävistä kaupoista.
Oulun kaupungin tonttihaku alkaa torstaina ja sähköiset hakemukset tulee jättää ensi kuun 26. mennessä.
Pyhäjoen kunnan uuden Aatosvainion asemakaava-alueen tontit tulevat myyntiin ensi maanantaina.
Oulun kaupungin omakotitalotonttien haku alkaa tämän viikon torstaina.
Limingan kunta avaa ensi kesän rakentamiseen uusia alueita sekä Tupoksen Saunarannasta että kirkonkylän Okkosenrannasta, yhteensä 58 uutta tonttia.
Korkein hallinto-oikeus on hylännyt Kalajoen Kesärannan asemakaavaa koskevat valitukset. Kaava-alueen kunnallistekniikan toteuttaminen ja tonttien myynti alkaa jo kevään aikana.