Ari Kettukankaan jututettavana yrittäjä Marko Mäkinen.
Keski-Pohjanmaan Yrittäjät palkitsi tänään maakunnallisella yrittäjäpalkinnolla Pramia Plastic Oy:n Toholammilta. Tämän vuoden yksinyrittäjäpalkinto luovutettiin Puutavaraliike Seppo Kuljulle niinikään Toholammilta.
Kennelliiton hallituksen puheenjohtaja Harri Lehkosta haastattelee Jussi Häkkilä. Kuvassa Vallu Toholammilta.
Finn Springin Toholammin ja Lestijärven tuotantolaitoksille on myönnetty BRC-sertifiointi, joka on kansainvälisesti arvostettu elintarvikkeiden laatu- ja turvallisuusstandardi.
LähiTapiola Pohjoinen jakaa tänä keväänä 17 132 euroa lasten ja nuorten harrastustoimintaan Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla.
Välikohtaus tapahtui yksityisasunnossa Toholammin keskustassa. Poliisi tutkii tapausta henkirikoksen yrityksenä.
Pääpalkinnot menivät Kannukseen ja Toholammille.
Toholammin Kärjenpurontiellä on murtauduttu viime viikon maanantain ja tiistain välisenä aikana asuntoon ja anastettu aseita sekä ammuksia.
Kasvu Open Puurakentamisen Kasvupolulle on valittu 12 yritystä.
Keski-Pohjanmaan käräjäoikeus on tänään vanginnut vuonna 1976 syntyneen toholampisen miehen epäiltynä viime viikonloppuna Toholammilla tapahtuneista rikoksista.
Poliisi on tänään pidättänyt toholampisen miehen epäiltynä lauantaina Toholammilla tapahtuneesta laittomasta uhkauksesta ja pahoinpitelystä.
Henkilöauto kolaroi suden kanssa tänä aamuna Toholammilla.
Toholammin kunnanvirastoon ja seurakuntataloon murtauduttiin eilen illalla. Tekijöiden henkilöllisyys on poliisin tiedossa.
Veijo Porkolaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Pizzeria ryöstettiin viime perjantai-iltana Toholammin keskustassa. Tekijäksi epäilty nuori mies ilmoittautui kuitenkin sunnuntaina illalla poliisille.
Kannuksen ja Toholammin kuntien liikenneturvallisuussuunnitelmat ovat valmistuneet. Liikenneympäristön parantamistoimenpiteitä esitetään suunnitelmissa Kannukseen 39:ään ja Toholammille 32:een kohteeseen