Finnadvancen operatiivista johtaja Jari Moilasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Nokian johtama ja Oulun yliopiston koordinoima suurten teollisten ja akateemisten sidosryhmien yhteenliittymä on aloittanut projektin, jonka tavoitteena on nopeuttaa RF- ja antenniteknologioiden kehitystä ja vauhdittaa siirtymistä 5G:stä 6G:hen.
Viimeisen viiden vuoden aikana Suomeen on tullut Business Finlandin mukaan lähes 1400 uutta ulkomaista investointia.
Oulun yliopiston koordinoima maailman ensimmäinen 6G Flagship -tutkimus- ja kehitysohjelma ja Singapore ovat sopineet keskinäisestä teknologiayhteistyöstä.
Sinä Osaat! Tytöt ja teknologia -hanke aloittaa #kaikkientekniikka-kampanjan, joka haastaa tekniikan aloilla toimivia naisia toimimaan roolimalleina. Projektipäällikkö Kaisa Orajärvi Oulun ammattikorkeakoulusta jutusteli Marjan kanssa Pookin Iltapäivässä.
Teknologiateollisuus ry lahjoittaa 100 000 euroa Oulun yliopistolle.
Marja kävi Kauneushoitola Womanissa tutustumassa Hydrafacial-kasvohoitoon. Jututettavana on kosmetologi Minna Kaattari.
CaraCom Group Oy:n toimitusjohtaja Santtu Harjuhaahtoa haastattelee Jussi Häkkilä.
Ohjelmisto- ja e-business ry:n #mimmitkoodaa-ohjelman vetäjä Milja Köpsiä haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan liiton maakuntahallitus myönsi eilisessä kokouksessaan 557 704 euroa Raahen koulutuskuntayhtymän ja Ka­jaa­nin ammattikorkeakoulun hankkeelle, jossa Raahen koulutuskuntayhtymän ti­loi­hin luodaan virtuaaliteknologian tutkimus-, kehitys-, oppimis- ja inno­vaa­tio­ym­pä­ris­tö.
Teknologiateollisuus on päättänyt lahjoittaa Oulun ammattikorkeakoulun varainhankintakampanjaan 100 000 euroa.
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Pohjois-Pohjanmaan liitto sekä informaatio- ja lääketieteellisen teknologian asiantuntijaorganisaatiot Istekki Oy ja LapIT Oy selvittävät mahdollisuuksia yhteisen tieto- ja terveysteknologiayhtiön perustamiseksi.
Huomenna vietettävänä TeknologiaTiistaina ammatilliset oppilaitokset ja teknologiayritykset tekevät tekniikan alojen ammatillista koulutusta näkyväksi. Raahen ammattiopiston rehtori Jukka-Pekka Ansamaata haastattelee Jussi Häkkilä.
Kahdeksan suomalaista tieteen tukijaa jakaa yli 1,4 miljoonaa euroa apurahoja teknistieteelliseen tutkimukseen. Yksi tekniseen läpimurtoon tähtäävistä riskihankkeista on haukiputaalainen Muon Solutions Oy.