Piispantarkastusviikonlopun aikana Piispa Keskitalo vierailee mm. Karigasniemen koululla sekä uudessa palvelutalossa, jonka hän siunaa käyttöön. Piispantarkastus huipentuu sunnuntaina juhlamessuun Utsjoen kirkossa.
Pohjois-Suomen aluehallintoviraston mukaan Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen kouluterveydenhuollon määräaikaistarkastukset eivät toteudu kaikilta osin lainsäädännön mukaisesti.
Oulun poliisilaitos, Tulli ja Rajavartiolaitos tarkastivat tämän viikon tiistaina ja keskiviikkona yhteensä 49 kotimaista ja 23 ulkomaista raskasta ajoneuvoyhdistelmää nelostiellä.
Oulun poliisilaitos, Tulli, Rajavartiolaitos, Aluehallintovirasto ja Traficom tarkastivat tiistaina ja keskiviikkona 50 kotimaista ja 38 ulkomaista raskasta ajoneuvoyhdistelmää nelostiellä.
Ylitarkastaja Mikko Vannista Etelä-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueelta haastattelee Jussi Häkkilä.
Lapin poliisilaitos tarkasti viime viikolla järjestetyssä raskaan liikenteen teemavalvonnassa 47 kuljetusta, joista 17:ään jouduttiin puuttumaan maksullisten seuraamusten kautta.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ja Oulun poliisilaitos järjestivät tänään yhteisratsian Pohjois-Pohjanmaan jätekuljetusten valvomiseksi.
Piispantarkastuksessa Keskitalo tapaa seurakunnan työntekijöitä, luottamushenkilöitä ja seurakuntalaisia sekä tutustuu seurakunnan elämään ja paikkakuntaan laajemminkin.
Ruokavirasto käynnistää huomisesta alkaen kaikkia turkistarhoja koskevan lintuinfluenssatarkastuksen.
Ruokavirasto kertoo aloittavansa ensi kuussa tarkastukset kaikilla turkistarhoilla lintuinfluenssan takia.
Työsuojeluviranomaiset suorittavat valvontaa ja neuvontaa ulkomaalaisten marjanpoimijoiden oikeuksien turvaamiseksi.
Oulun hiippakunnan piispa Jukka Keskitalo seurueineen tekee piispantarkastuksen Kalajoen seurakuntaan tulevana viikonloppuna perjantaista sunnuntaihin saakka. Piispantarkastuksen huipennus on sunnuntaina kello 10 alkava piispanmessu Kalajoen kirkossa.
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän tarkastuslautakunta kiinnitti huomiota historiansa viimeisessä arviointikertomuksessa kolmeen huolenaiheeseen, joihin pitäisi löytää oikeat ratkaisut.
Oulun Energian oli tarkoitus suorittaa tänään sähkölinjojen tarkastusta helikopterin avulla, mutta lento estyi sääolosuhteiden vuoksi.
Oulun Energia Oy ja Oulun Energia Sähköverkko Oy varmistavat kaukolämmön ja sähköverkon toimitusvarmuutta kuvaamalla viikonloppuna ja maanantaina kaukolämpöverkkoa ja sähköverkkoa helikopterin avulla.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto tarkasti elo-syyskuun aikana yhteensä 76 ravintolaa Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.