Talousarvion vuosikate on 347 142 ja poistojen jälkeen tulosennuste on 83 572 euroa ylijäämäinen.
Kemin biotuotetehtaan tuotannon ylösajo kohti täyden kapasiteetin tuotantoa etenee, ja sellutoimitukset asiakkaille ovat alkaneet.
Valtiovarainministeriö on esittänyt Pohteelle 4.12.2023 tuottavuus- ja taloudellisuusohjelmaan liittyvän täydennyspyynnön. Täydennyspyynnössä ministeriö pyytää Pohdetta tarkentamaan vuodelle 2026 esitettyä arvioitua, laskennallista rahoituserää.
Yppärin Maa- ja kotitalousnaiset ry:n sihteeri Heli Santapakkaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Noin 80:n neliön suuruinen kaksikerroksinen omakotitalo kärsi pahoja palovaurioita eilen Simontiellä Ranualla.
Kuusamon ydinkeskustaan rakentuu parhaillaan kerrostalo hirrestä ja betonista.
Ouluun Jääkärinkankaalle Haapalehdontien ja Raitotien risteykseen ryhdytään ensi kesänä rakentamaan uutta monitoimitaloa.
Oulun kaupunki osallistuu Euroopan Unionin Let’s Go Circular! -hankkeeseen. Hankkeen tavoitteena on edistää kaupunkien siirtymistä kiertotalouteen LGC! -yhteistyöverkoston tuen ja asiantuntijuuden avulla. Oulun tavoitteena on uudistaa hankkeen oppeja hyödyntäen Oulun kaupungin kiertotalouden tiekartta vuodelta 2021.
Yhteistoimintaneuvottelut aloitetaan ja käydään kolmessa vaiheessa. Aluehallitus päätti, että hyvinvointialue aloittaa yhteistoimintaneuvottelut henkilöstöjärjestöjen kanssa. Yhteistoimintaneuvottelut käydään, koska vuoden 2024 talousarvioon sisältyy todennäköisiä henkilöstövaikutuksia.
Iijoen Kierikin vesivoimalaitoksen alueelle sijoittuva hanke on PVO-Vesivoiman ensimmäinen, jolla pilotoidaan voimalaitoksen elinkaarta pidentävää energian varastointiteknologiaa. Energiamarkkinoiden muuttuessa tarvitaan sähköverkkoa vakauttavaa nopeaa säätövoimaa. PVO-Vesivoiman tavoitteena on rakentaa ultrakondensaattorilaitos sen jokaiselle vesivoimalaitokselle.
Haukiputaan keskustaan on rakenteilla uusia vuokra-asuntoja.
Keski-Pohjanmaan Yrittäjät jakoi tänään maakunnalliset yrittäjäpalkinnot Yrittäjägaalassa Kokkolan kaupungintalolla.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Pohteen aluehallitus on lähettänyt esityksensä tuottavuus- ja taloudellisuusohjelmaksi aluevaltuustolle.
Euromääräisesti suurin muutos on 3 miljoonan euron lisäraha kaupunki-infran perusparannukseen.
Pyöräliiton toiminnanjohtaja Matti Koistista haastattelee Jussi Häkkilä.
Neljän huoneiston rivitalo on tulessa Kemissä Haukkarinkadulla.