Raahen lukion kuvataideopettaja Aki Pulkkasen Pohjolan Joulu, perinteitä kekristä nuuttiin -kirja voitti Taivalkosken Päätalo-instituutin järjestämän omakustannekirjoille tarkoitetun Möllärikilpailun Asiatekstit ja dokumentit -sarjan.
Taivalkoskella talousveden keittokehotus jatkuu vielä ainakin huomisaamuun saakka.
Maanantaina korjattu päävesijohdon vauriokohta on alkanut vuotamaan uudelleen tänä aamuna Taivalkoskella.
Koordinaattori Ismo Miettistä haastattelee Jussi Häkkilä.
Taivalkoskella eilisaamuna rikkoutuneen päävesijohdon korjaus on saatu suoritettua ja verkostoa on huuhdeltu.
Taivalkosken kunnanjohtaja Kaisu Lehtinen-Nevalaista haastattelee Jussi Häkkilä.
Pöllyävä lumi ja liukas keli on vaikeuttanut liikennettä Koillismaalla.
Oulun käräjäoikeus määräsi eilen taivalkoskisen 1980-luvulla syntyneen naisen vangittavaksi todennäköisin syin epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä.
Poliisi otti viikonloppuna kiinni kaksi henkilöä epäiltynä Taivalkoskella sijaitsevassa omakotitalossa perjantain ja lauantain välisenä yönä tapahtuneesta puukotuksesta.
Taivalkosken Matintiellä paloi myöhään eilen kaksikerroksinen omakotitalo
Poliisi on selvittänyt Taivalkoskella viime viikolla vellonutta huhua, jonka mukaan Taivalkosken kirkonkylän läheisyydessä olevaan lampeen olisi upotettu henkilöauto.
Pyyntiluvanvaraisten hirvieläinten metsästyskausi alkaa huomenna Lapissa. Lapin maakunnan lisäksi aikaistettu hirvenmetsästys on mahdollista nyt myös Kuusamon ja Taivalkosken kunnissa. Erikoissuunnittelija Harri Norbergia Suomen Riistakeskuksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Taivalkosken terveyskeskuksen vuodeosastolla oli viime yönä tulipalon alku.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, Taivalkosken kunta ja PVO-Vesivoima Oy ovat solmineet sopimuksen Irninjoen säännöstelyn kehittämisestä ympäristölle parempaan suuntaan.
Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun kulttuuriympäristötoimikunnat ovat päättäneet myöntää Viisikanta -rakennussuojelupalkinnon viidelle kohteelle. Palkittavia kohteita ovat Huovelinin mylly ja saha Haukiputaalla, Impilinna Kajaanissa, Kallioniemi Taivalkoskella, Haapaveden vanha meijeri Haapavedellä ja kuvassa oleva Alvar Aallon sauna Oulussa. Pohjois-Pohjanmaan museon rakennustutkija Juhani Turpeista haastattelee Jussi Häkkilä.
Metsähallituksen erävalvonta on paljastanut epäillyn laittoman ahman tapon Taivalkoskella.