Hiihtokeskus Iso-Syöte ja sen rinteiden juurella sijaitseva KIDE Hotel by Iso-Syöte on valittu jälleen kategorioidensa Suomen parhaiksi maailmanlaajuisessa hiihtokeskusalan palkintogaalassa World Ski Awardseissa.
Metsähallituksesta kenttäpäällikkö Hannele Kytöä haastattelee Jussi Häkkilä.
Metsähallituksen Syötteen luontokeskuksella on käynnistynyt tilojen uudistusprojekti.
Hiihtokeskus Iso-Syötteen laskettelukausi päättyi vappuna.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on maanomistaja Timo Kujalan hakemuksesta perustanut Syötteen kansallispuiston viereen noin 212:n hehtaarin suuruisen Säkkilän yksityisen luonnonsuojelualueen.
Kävijöitä on riittänyt ja kävijämäärissä on tapahtunut nousua edellisvuosien jo valmiiksi erinomaisiin tuloksiin nähden. Myös myynnit ovat nousseet niin hissilippujen kuin vuokrauksenkin osalta. Ennätyksiä on rikottu sekä hissilippujen kokonaismyynnissä että päiväkohtaisissa kävijämäärissä, ja vuokravälineet ovat olleet aikaisempia vuosia kysytympiä.
Levi Ski Resortin liiketoimintajohtaja Marko Mustosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Suomalaisista keskuksista Iso-Syöte avaa laskettelukautensa kolmantena, heti Levin ja Rukan jälkeen. Ensimmäisenä viikonloppuna laskemaan päästään perherinteeseen numero 9. Marjan jututettavana on rinnetoiminnanjohtaja Mikko Terentjeff.
Pudasjärvellä hiihtokeskus Iso-Syötteellä uudistetaan lumetus- ja rinnekoneita sekä valaistusta lähes miljoonalla eurolla.
Puistonjohtaja Saara Airaksista Metsähallituksen Luontopalveluista haastattelee Jussi Häkkilä.
Metsän monimuotoisuutta parannetaan ennallistamispoltoilla Pudasjärvellä Syötteen kansallispuistossa Lomavaaran alueella.
Metsähallitus korjaa Pudasjärven Syötteellä tänä kesänä vanhoja retkeilyrakenteita.
VisitOulun toimitusjohtaja Päivi Penttilä piipahti lähetyksessä kertomassa juuri lanseeratusta Pohjolan rengastiestä.
VisitOulun toimitusjohtaja Päivi Penttilä kertoi, mitä talvista tekemistä löytyy Oulun seudulta.
Riski tartunnan saamiseen on pieni ja tässä vaiheessa riittää, että omaa vointiaan seuraa tarkasti.
Metsähallituksen hoitamien kaikkien valtion suojelualueiden ja asiakaspalvelupisteiden kokonaiskäyntimäärä oli viime vuonna 9,2 miljoonaa.