Oulun kaupunki on lakkauttamassa Pikkaralan koulun, Keiskan sivukoulun ja Sanginsuun sivukoulun ja järjestämässä lasten perusopetuspalvelut lähialueen kouluissa.
VR:n lipunmyynti omilla palvelupisteillä päättyy Jyväskylässä, Lahdessa, Oulussa, Tikkurilassa ja Turussa.
VR keskittää lipunmyyntiään jatkossa entistä enemmän itsepalvelukanaviin ja suunnittelee asemien palvelupisteiden sulkemista Jyväskylässä, Lahdessa, Oulussa, Tikkurilassa ja Turussa.
Asiantuntija Marko Salmelaa Raahen toimipisteestä haastattelee Petri Alminoja.
Raahessa kaupungin opetustoimi sulkee koulut vaiheittain koronavirusuhan takia.
Oulun museo- ja tiedekeskus Luupin Myllytullin vierailukohteet eli Tiedekeskus Tietomaa, Oulun taidemuseo ja Pohjois-Pohjanmaan museo suljetaan 13. ensi kuuta saakka saakka koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.
Ylivieskan kaupungintalo suljetaan koronavirusuhan takia ulkopuolisilta vierailijoilta huomisaamuna kello 8 alkaen.
Raahen kaupungin nuorisotilat on suljettu koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi tästä päivästä alkaen ensi ja sitä seuraavaksi viikoksi.
Kemin kaupunki ilmoitti eilen sulkevansa tästä päivästä alkaen kaikki kuntalaisten avoimet kokoontumispaikat ensi ja sitä seuraavaksi viikoksi.
Oulun Rantakatu välillä Saaristonkatu-Kauppurienkatu on suljettuna läpiajoliikenteeltä kaivuutöiden vuoksi ensi viikolla.
Rautasilta suljetaan moottoriajoneuvoliikenteeltä Oulussa Kosteperänkadun ja Valtatien kohdalta valaistuksen saneerauksen takia tiistain ja keskiviikon sekä keskiviikon ja torstain välisinä öinä iltayhdeksästä aamukuuteen.