Valtakunnallisena Yhteisvastuu-piispana toimii Oulun hiippakunnan piispa Jukka Keskitalo ja keräyksen televisioitava avajaismessu pidetään Karjasillan kirkossa kello 10.
6. huhtikuuta tapahtuva vierailu alkaa Syväkankaan koululta, jossa presidentti Niinistö tutustuu koulun toimintaan ja keskustelee oppilaiden ja opettajien kanssa kiusaamisen ehkäisystä. Kemin kaupungin edustajia presidentti Niinistö tapaa kouluvierailun jälkeen Kemin lumilinnassa.
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vierailee Rovaniemellä ensi viikon tiistaina.
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö osallistuu huomenna Sovinnonpuheen juhlaan Nivalassa.
Tasavallan presidentin kanslia tiedotti poikavauvan synnystä perjantai-iltana.
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio vierailevat Pohjois-Pohjanmaalla lauantaina 2. joulukuuta 2017. Vierailu Pohjois-Pohjanmaalle päättää maakuntamatkojen sarjan, jonka presidentti on tehnyt Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.
”Kerromme ilouutisen: Jos kaikki sujuu odotetusti, perheemme kasvaa helmikuussa 2018. Lasta on useiden vuosien ajan odotettu ja toivottu. Näihin vuosiin on lukeutunut monia vastoinkäymisiä. Siksi onnen ohella on raskauden alkuun sisältynyt herkkyyksiä, mutta nyt voimme asiasta kertoa”, kertovat perheenlisäyksestä tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio.
Pohjois-Pohjanmaan matka itsenäisyyspäiväviikolla päättää kiertueen. Tuolloin presidentti Niinistö ja rouva Haukio vierailevat Oulussa, jossa järjestetään presidenttiparin suojelema, suorana televisioitava Suomi 100 -juhla.
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vierailee puolisonsa Jenni Haukion kanssa tänään 150-vuotisjuhlaansa viettävässä Tervolassa.
Presidentti Sauli Niinistö kirjoitti odottamatta kirjeen ylivieskalaisille päiväkotilapsille.