Kaarlo Heikkistä ja Pauli Sarpolaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Pauli Sarpolalla on yli 20 vuoden laaja kokemus satama-alan toiminnoista ja johtamisesta. Vuodesta 2016 alkaen Sarpola on toiminut Kalajoen Satama Oy:n toimitusjohtajana, josta siirtyi Raahen Satama Oy:n palvelukseen.
Oulun Oritkarin satama-altaasta tänä aamuna löydetyn menehtyneen henkilöllisyys on selvinnyt.
Oulun Oritkarin sataman välittömästä läheisyydestä on löydetty vainaja.
Kalajoen Satama Oy ja A. Häggblom Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen konepajatilojen vuokraamisesta sataman teollisuusalueella.
Oulun yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut käynnistää Taskisen venesataman korjaustyöt tämän kuun aikana.
Raahen Satama Oy:n hallitus on valinnut raahelaisen Pauli Sarpolan Raahen Satama Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi.
Järjestyksenvalvojat ja yleisö nahinoivat Kemissä lauantaina Satama Open Air -festivaalialueella.
Satama Open Air kaupunkifestivaalia juhlitaan viikonvaihteen aikana (2.-3.elokuuta) Kemissä. Haastattelussa tapahtuman promoottori Markku Köngäs.
Kalajoen sataman tuonti kasvoi tämän vuoden alkupuoliskolla edelliseen vuoteen verrattuna 27 prosenttia 73 391:een tonniin.
Kokkolan väylän ja sataman syventämishankkeessa on ruoppauksen yhteydessä löytynyt sotilasräjähde. Räjähde löytyi imuruoppausaluksen imuputkesta aluksen ruopatessa väylällä. Löydöksestä ilmoitettiin välittömästi poliisille ja puolustusvoimat on tulossa raivaamaan räjähteen vielä myöhemmin tänään. 
Tänä vuonna meriväylän syventäminen 14 metrin kulkusyvyyteen jatkuu puhtaiden maiden ruoppauksella sekä kallioalueiden louhintatöillä. Tehokkaan työmenetelmän haittapuolena on imuruoppauksen aiheuttama veden samentuminen, se on kuitenkin lyhytaikaista ja rajoittuu työalueen läheisyyteen.
Merivoimien ohjusvene Raahe saapuu kuun puolivälin jälkeen Raaheen juhlistamaan sataman ja kaupungin yhteistä merkkivuotta.
Kokkolan Sataman kokonaisliikennemäärä oli viime vuonna 7,3 miljoonaa tonnia.
Maailman suurin perinteinen purjelaiva, venäläinen nelimastoparkki Sedov vierailee Raahessa heinäkuussa.
Raahen sataman kokonaistavaraliikenne kasvoi viime vuonna edellisvuodesta noin 600 000 tonnia yhteensä 5,5:een miljoonaan tonniin.