Projektipäällikkö Tarja Limingojaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Kaksi henkilöä on menehtynyt Paltamossa sattuneessa tasoristeysonnettomuudessa, jossa juna ja henkilöauto törmäsivät.
Henkilöauton matkustajana ollut noin 70-vuotias nainen kuoli ja auton kuljettajana toiminut noin 60-vuotias mies loukkaantui vakavasti eilen iltapäivällä henkilöauton ja junan törmäyksessä vartioimattomassa tasoristeyksessä Siikajoella Kuirinmaan tasoristeyksessä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus laatii yhteistyössä Kalajoen kaupungin kanssa tiesuunnitelmaa valtateiden 8 ja 27 liittymäalueen liikennejärjestelyistä.
Kaksi loukkaantui eilen iltapäivällä Kemijärven keskustassa tapahtuneessa puutavararekan ja henkilöauton risteyskolarissa.
Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on käynnistänyt ratasuunnitelman laatimisen Sotkamoon Joensuu-Kontiomäki rataosuudelle välille Vuokatti-Kontiomäki yhteistyössä Väyläviraston sekä Sotkamon ja Paltamon kuntien kanssa.
Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on käynnistänyt ratasuunnitelman laatimisen Nivalaan Iisalmi-Ylivieska -rataosuudelle välille Pussinperä-Hourula.
Henkilöautoa kuljettanut iäkäs mies menehtyi tänään Tervolassa Hallaojantien tasoristeyksessä tapahtuneessa junan ja henkilöauton törmäyksessä.
Henkilöauto ja tavarajuna kolaroivat tänään tasoristeyksessä Särkijoentiellä Pyhäjärvellä. Henkilöautossa oli kaksi henkilöä, jotka kuljetettiin Oulun yliopistolliseen sairaalaan.
Tämän viikon maanantai-iltana Haapajärven Oksavalla vartioimattomassa tasoristeyksessä tavarajunan eteen ajaneen traktorin 16-vuotias paikkakuntalainen kuljettaja on menehtynyt törmäyksessä saamiinsa vammoihin.
Oulun kaupunginteatteri aloittaa satavuotiaan Suomen juhlimisen oopperalla Neljäntienristeys, joka saa tänään kantaesityksensä. Oopperan ohjaa Heta Haanperä.
Viimeinen tasoristeys on Liikenneviraston mukaan poistettu Seinäjoki-Oulu -väliltä. Ylivieskan Salmiperä oli viimeinen poistettu tasoristeys. Tasoristeysten poistaminen on edellytys sille, että junien nopeus voidaan nostaa 200:een kilometriin tunnissa.