Oulun Sivakka Oy ja Oulun Pysäköinti Oy hakevat suunnitteluvarausta Oulun asemakeskuksen eteläpuoliselle alueelle.
Pysäköintivirhemaksujen suuruus vaihtelee merkittävästi kaupungista riippuen.
Oulun Pysäköinti rakennuttaa parkkitalon Vaakunakylään asuntomessualueen välittömään läheisyyteen.
Oulun Pysäköinti Oy ja Rakennusliike Lapti Oy ovat solmineet urakkasopimuksen pysäköintitalon suunnittelusta ja rakentamisesta Oulun asuntomessualueelle.
Pyöräilykuntien verkosto ry:n toiminnanjohtaja Matti Hirvosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun Kivisydämessä täyttyi neljä miljoonaa asiakaspysäköintiä Riitta Ollitervon pysäköityä autonsa parkkihalliin pari viikkoa sitten.
Posion Riisitunturin kansallispuiston lähtöpisteellä käynnistyy tänään pysäköintialueen laajennus.
Oulun yhdyskuntalautakunta on nostanut pysäköintimaksuja kaduilla ja pysäköintialueilla kymmenellä prosentilla.
Viime viikon maanantaina Oulun pysäköintilaitos Kivisydämessä täyttyi kolmen miljoonan asiakkaan merkkipaalu.
Poliisi muistuttaa, että ajoneuvon pysäköinti on kielletty taajaman ulkopuolella ajoradalle, jos tie on liikennemerkillä osoitettu etuajo-oikeutetuksi.
Oulun kaupunginhallitus päätti maanantaisessa kokouksessaan, että Oulun kaupungin henkilöstöetuuksiin tulee heikentyneen taloustilanteen vuoksi muutoksia tälle vuodelle. Smartum kulttuuri- ja liikuntaetua ei myönnetä enää tänä vuonna. Etua on annettu vuoden alussa puolet koko vuodelle suunnitellusta määrästä eli 90 euroa per hakija. Etua on käyttänyt n. 8000 henkilöä. Säästövaikutus tänä vuonna on n. 720 000 euroa. Työnantaja on tukenut kaupungin henkilöstön ruokailua maksamalla subventiota palvelun tuottajalle. Työnantajan maksamasta tuesta luovutaan elokuun ensimmäisestä päivästä vuoden loppuun saakka, jolloin henkilöstöruokailun hinta nousee. Säästövaikutus tänä vuonna on n. 30 000 euroa. Henkilöstön pysäköintimaksuja korotetaan 25 %:lla elokuun alusta alkaen. Hinnankorotuksen vaikutus on tänä vuonna n. 29 000 euroa. Uudet hinnat ovat voimassa toistaiseksi.
Poliisi joutui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä tyhjentämään Oulun Kaakkurissa Kaakkurinkulman pysäköintialueen sinne kokoontuneista sadoista nuorista.
Kuluvan vuoden lokakuussa kaupungissa maksettiin parkkeerauksia mobiilisti enemmän kuin koskaan aiemmin yhden kuukauden aikana. Kasvua vuodentakaiseen lokakuuhun tuli yli 33 prosenttia, mikä tarkoittaa tuhansia yksittäisiä pysäköintejä. Mennyt lokakuu oli ylipäätään iso ennätyspiikki mobiilipysäköimisessä Suomessa.
Rovaniemellä nelostiellä Ounasjoen ylittävän sillan jälkeen ajoneuvoilla pysäköinti sekä pysähtyminen on kielletty vaaratilanteiden välttämiseksi.
Oulun Madetojalle on tulossa lisää parkkitilaa.