Lapin ELY-keskus on myöntänyt Pyörämatkailukeskukselle 84 400 euroa EuroVelo-reitistön tuotteistamiselle Lapin alueelle.
Oulun uusimman pyöräbaanan, Kembaanan ensimmäinen vaihe on avattu liikenteelle.
Oulussa on otettu käyttöön uuden tieliikennelain mukaisia liikennemerkkejä.
Ramboll Oy:sta projekti-insinööri Kaisa Laitamaata haastattelee Jussi Häkkilä.
Pyöräilyn edistämisen koordinaattori Tuija Mikkosta Pyöräilykuntien verkostosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus aloittaa tiesuunnitelman laatimisen uutta jalankulku- ja pyöräilyväylää varten Oulussa välillä Koiteli-Huttukylä.
Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalveluista liikenneinsinööri Harri Vaaralaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on myöntänyt 43:lle kunnalle yhteensä noin 24,4 miljoonaa euroa kävelyn ja pyöräilyn edistämiseen.
Pekka Tahkolaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois- Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus laatii yhdessä Oulun kaupungin kanssa tiesuunnitelmaa maantielle 847 Äimäraution ja Rantavainion välille.
Oulussa ryhdytään ensi kesänä rakentamaan kevyen liikenteen baanaa kohti lentoasemaa.
Oulun poliisilaitoksen alueella kirjoitettiin eilisen aikana sakko 24:lle pyöräilijälle päin punaista ja valotta sekä jalkakäytävällä ajamisesta.
Piispanpyöräily on piispa Jukka Keskitalon aloitteesta syntynyt liikunta- ja hyväntekeväisyystapahtuma. Se järjestetään nyt kolmatta kertaa. Tänä vuonna tapahtuma on lauantaina 4.9. klo 10 alkaen. Reitti kulkee Oulun tuomiokirkolta Turkansaareen.
Ari Kettukankaan jututettavana Pirjo Järvelä-Siuvatti.
Poliisi muistuttaa maastoon lähtijöitä varustautumaan retkeen asianmukaisesti varusteiden ja ravinnon suhteen. Reitteihin mm. kannattaa tutustua etukäteen.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on myöntänyt valtionavustukset kuntakohtaisiin kävelyn ja pyöräliikenteen edistämisohjelmiin.