Oulussa tapahtui aamulla kaksi erillistä liikenneonnettomuutta Pohjantiellä siltatyömaan kohdalla.
Oulussa on rikottu viime viikonlopun aikana 18 meluestelasia Pohjantien varrella.
Valtatielle 4 Oulun kohdalle on rakennettu uusi älykäs liikenteenhallintajärjestelmä, joka on otettu kokonaisuudessaan käyttöön joulukuussa 2019. Uusi järjestelmä lisää liikenneturvallisuutta ja liikenteen sujuvuutta sekä parantaa häiriötilanteiden hallintaa vilkkaasti liikennöidyllä Pohjantiellä. Pohjantien liikennemäärä on vilkkaimmillaan reilut 60 000 ajoneuvoa vuorokaudessa ja on viime vuosina kasvanut 3 - 5 % vuodessa.
Yksi henkilö loukkaantui lievästi Pohjantiellä torstain ja perjantain välisenä yönä sattuneessa onnettomuudessa.
Oulussa Pohjantiellä sattui eilen iltapäivällä neljän henkilöauton peräänajokolari Kajaanintieltä laskeutuvalla kiihdytyskaistalla.
Henkilöauto törmäsi eilisiltana hirveen Pohjantiellä Kempeleen kohdalla etelään menevillä kaistoilla. Myös takana tullut rekka osui samaan eläimeen.
Pohjantiellä Oulussa Ritaharjun kohdalla kolaroitiin eilisiltana.
Oulun Pohjantielle Kaakkurin kohdalle on ilmestynyt siltatyömaan vuoksi matalasta sillasta varoittava ennakkoportti. Korkea ajoneuvo on viime yönä osunut porttiin.
Oulussa Pohjantiellä Kainuuntien liittymän kohdalla sattui eilen iltapäivällä onnettomuus, kun henkilöauton kuljettaja ajoi aluksi ramppia väärään suuntaan ja päästyään Pohjantielle teki u-käännöksen, mikä aiheutti kahden auton kolarin.
Oulun poliisi kertoo tiedotteessaan 18-vuotiaan miehen jääneen rekan alle Pohjantiellä Kempeleessä kello 23:n aikaan maanantaina.
Jakeluauto törmäsi eilen iltapäivällä siltatyömaan tukirakenteisiin Oulussa Pohjantiellä.
Poliisi on suorittanut tehostettua valvontaa Oulussa Pohjantien tietyömaa-alueella kuluneena viikkona. Valvontapisteiden ohi on viikon aikana ajanut 22 279 ajoneuvoa, ja kuvia on kertynyt tähän mennessä 1 930.
Ouluun Pohjantien tietyöosuudelle tulee automaattinen nopeusvalvonta. Oulun poliisilaitoksen liikenneyksikön johtaja Pasi Rissasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun poliisilaitos kohdistaa automaattista nopeusvalvontaa Pohjantien tietyömaa-alueen nopeusrajoitusten noudattamiseen.
Liikennepoliisin partio mittasi huomattavan ylinopeuden Kempeleessä Pohjantiellä maanantai-iltana.
Oulussa Pohjantien remontti ruuhkauttaa autoliikennettä, mutta pyöräilyn ja jalankulun sujuvuudelle ja turvallisuudelle sillä ei ole juurikaan merkitystä.