Onnettomuudessa menehtyi kaksi 60-luvulla syntynyttä miestä, jotka molemmat toimivat ajoneuvoissa kuljettajina. Toisessa ajoneuvoista oli kuljettajan lisäksi matkustaja, joka toimitettiin ensihoidon toimesta sairaalaan.
Potilas puukotti eilen Pellossa kuljetustehtävää suorittaneen ensihoidon yksikön kuljettajaa ylävartaloon.
Seurana Oy:n toimitusjohtaja Mirka Saarista haastattelee Jussi Häkkilä.
Pellon kuntakeskukseen on rakenteilla Arhmaan toimintapuisto.
Pellon kunta ja Rovaniemen vastaanottokeskus ovat solmineet sopimuksen, joka mahdollistaa sodan jaloista paenneiden ukrainalaisten ohjaamisen vastaanottokeskuksesta Pelloon asumaan.
Uusien raakapuun kuormauspaikkojen rakentamistyöt Oulaisten ja Haapajärven alueella ovat käynnistyneet.
Pellon kunnanjohtaja Eero Ylitaloa haastattelee Jussi Häkkilä.
Metsähallituksen Luontopalvelujen ylläpitämä laavu Miekojärven Raakonlahdella Pellon kunnassa on palanut.
Suomen Kuljetus ja Logistiikka ry kerää liikenteenlaskennalla tietoa ulkomaisen raskaan liikenteen osuudesta Suomen teillä.
Pellossa Ruuhijärven itäpuolella oleva eilen syttynyt maastopalo on saatu rajattua ja leviämisvaaraa ei tällä hetkellä ole.
Tulli on paljastanut ammattimaisen nuuskan salakuljetusringin.
Yksi kuoli ja yksi loukkaantui eilen iltapäivällä Pellon Turtolassa Torniontiellä tapahtuneessa onnettomuudessa.
Tavoitteena on kuntien, koulutuksen järjestäjien ja koulutusmuotojen yhteistyössä löytää uudenlaisia, toimivia ratkaisuja koulutuksen saatavuuden, saavutettavuuden ja laadun varmistamiseen eri puolilla maata. Kuntaliiton valtakunnallinen verkostoprojekti vuosina 2020 – 2021 toteutetaan alueellisina pilotti- ja yhteistyöalueina. Lappian koordinoimassa pilotissa alueessa ovat mukana Pellon ja Ylitornion kunnat sekä Ylitornion yhteiskoulun Kannatusosakeyhtiö. Erityisenä kohderyhmänä ovat nuoret peruskoulun päättäneet.
Palo sai alkunsa yhden henkilön asunnosta, josta paikalle tulleet sivulliset pelastivat asukkaan rikkomansa ikkunan kautta. Palo levisi ullakkorakenteisiin ja levisi nopeasti ullakon kautta muiden myös lähiasuntojen osalle. Syttymissyystä ei ole tietoa.
Voimaa vanhuuteen -ohjelmajohtaja Elina Karvista Ikäinstituutista haastattelee Jussi Häkkilä.
Pellossa kadonneen naisen hätäetsintä on keskeytetty.