Paula Koivuniemi: Joulun lahja (Anna laulu lahjaksi)
Lisäveden johtaminen Oulujoesta Pyykösjärveen aloitetaan tällä viikolla.
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL tukee Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n työtaistelua lakolla, joka vaikuttaa merkittävästi rautateiden tavaraliikenteeseen.
Postinjakelua, käsittelyä ja kuljetusta koskeva lakko alkoi tänään kello kuusi.
Kuluvalla viikolla vietetään valtakunnallista Muistiviikkoa. Muistiliitto haastaa kaikki tekemään viikon aikana muistiystävällisiä tekoja ja tulemaan mukaan muistikummeiksi.
Kati Ukonsaarta haastattelee Jussi Häkkilä.
Kirjailija Ari Paulow piipahti Marjan vieraana kertomassa tuoreesta kirjastaan.
Osana Oulujoen monimuotoisuushanketta venereitti Oulun ja Muhoksen välillä kaikuluodataan Oulujoella.
Pauliina Vanhataloa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun poliisi pyytää havaintoja liittyen Puolivälinkankaan vesitornilla yhdeksäs tätä kuuta tapahtuneeseen ampumistapaukseen.
Poliisi on eristänyt alueen. Epäiltyä ampujaa ei ole tavoitettu. Teon motiivi ei ole tiedossa, mutta poliisin tiedossa ei ole, että ampuja olisi vaaraksi sivullisille. Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikki asiaan liittyvät havainnot hätäkeskukseen. Havainnoista tai asiaan liittyvistä tiedoista voi ilmoittaa myös Hätäkeskukseen 112, poliisin vihjepuhelimeen 0295 416 194 tai poliisin vihjesähköpostiin vihjeet.oulu@poliisi.fi.
1,5:n vuorokauden ikäinen vauva siepattiin viime kuun 17. päivä Kokkolan keskussairaalasta.
Pauli Ylitaloa haastattelee Jussi Häkkilä.
Rommakonväylä suljetaan Oulussa väliaikaisesti pienveneiltä ensi viikon keskiviikosta sunnuntaihin saakka.
Oulun kaupungin veneväylien kunnossapitoruoppaus alkaa ensi viikolla. Oulun yhdyskunta- ja ympäristöpalveluista ylläpitovalvoja Pertti Wirkkalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Kokkolan satamaan johtavan syväväylän ruoppaustyöt käynnistyvät ensi viikolla. Kokkolan Satama Oy:n toimitusjohtaja Torbjörn Wittingiä haastattelee Jussi Häkkilä.