AC Oulun ja Vaasan Palloseuran välisessä jalkapallo-ottelussa Oulussa vierasjoukkueen fanikatsomon vieressä räjähti kaksi ilotulitetta.
Kemin kaupungin talouden sopeuttamisen ja organisaatiouudistuksen toimeenpanon yt-neuvottelut ovat päättyneet.
Neuvottelukunta pyrkii tuomaan järjestötyötä näkyväksi aktiivisen viestinnän, vierailujen ja vaikuttamistyön kautta. Maakunnassa toimivien järjestöjen yhteistyön tehostamiseen neuvottelukunta tarjoaa oivallisen alustan. Nyt alkavalla nelivuotiskaudella neuvottelukunnassa on edustus 15 eri järjestötahosta.
Oulun yliopistollisen sairaalan toimintaan ei tule isoja muutoksia loppuviikon aikana.
Kunta-alan palkansaajien pääneuvottelujärjestöt JUKO ja JAU ovat jättäneet Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT:lle ja valtakunnansovittelija Vuokko Piekkalalle Jyväskylän ja Rovaniemen kaupunkeja koskevan lakkovaroituksen.
Terrafame kertoi eilen aloittaneensa säästöohjelman, jonka tavoitteena on yhteensä kymmenen miljoonan euron vuotuiset säästöt.
Poliisi aloittaa yt-neuvottelut, koska tänään julkistetussa valtion talousarvioesityksessä poliisille myönnetty määräraha laskee, ja tulevienkin vuosien rahoituskehys on laskeva.
Touhula-päiväkotien yt-neuvottelut ovat päättyneet ja niiden lopputuloksena Touhulan toiminta päättyy kymmenessä päiväkodissa.
Stora Enso on saanut päätökseen yt-neuvottelut sellun ja paperin tuotannon lopettamisesta Kemin Veitsiluodossa. Neuvottelujen seurauksena 550 henkilöä irtisanotaan.
Škoda Transtech aloittaa yt-neuvottelut tuotannon sopeuttamistoimista.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite käynnisti alkuvuodesta koko henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut.
Harvaan asuttujen alueiden parlamentaarinen työryhmä on esittänyt loppuraportissaan toimenpide-ehdotuksia, jotka tukisivat harvaan asutun maaseudun tulevaisuuden elinvoimaa ja hyvinvointia.
Outokumpu aikoo vähentää yhteensä noin tuhat työntekijää Suomessa, Saksassa, Ruotsissa, sekä yhtiön muissa Euroopan ja Amerikan toiminnoissa ensi vuoden loppuun mennessä.
Oulun Digi -liikelaitos aloittaa yt-neuvottelut, joiden tarkoituksena on selvittää mahdollisen ICT-palvelujen ulkoistuksen säästövaikutuksia ja uudistaa toimintamallia.
Lapland Hotels ja Lapland Safaris ilmoittivat tänään koko henkilökuntaa koskettavista yt-neuvotteluista.
Oulun kaupunki on rakentanut Toppilansalmen aallonmurtajan kupeeseen pienen vainajien tuhkan sirotteluun mahdollistavan paikan.