Oulun lukioissa vietetään tänään ylioppilaskokelaiden penkinpainajaisia.
Oulun yliopiston ylioppilaskunta ja Oulun yliopisto ovat saaneet 236 600 euroa opetus- ja kulttuuriministeriöltä opiskelijoiden hyvinvointiin.
Suomen ylioppilaskuntien liiton hallitus valitaan liittokokouksessa 19.–20. marraskuuta.
Oulun hyvinvointilautakunta päätti eilen sulkea Myllytullin koulun tilat siten, ettei tiloja saa tällä viikolla käyttää vuosiluokkien 4.–6. opetuksen järjestämiseen.
Lapin ylioppilasteatterin puheenjohtaja Risto Ukkosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Raahen lukion rehtori Heikki Peltoniemeä haastattelee Jussi Häkkilä.
Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt korkeakouluille sekä ylioppilas- ja opiskelijakunnille yhteensä kuusi miljoonaa euroa erityisavustuksia.
Oulun yliopiston rehtori Jouko Niinimäen mukaan yliopisto jakautuu jatkossa kolmelle kampukselle.
Oulun kaupungin tartuntatautilääkäri on asettanut yhden Oulun suomalaisen yhteiskoulun lukion oppilaan ja yhden Pöllökankaan koulun oppilaan eristykseen eilen ilmitulleen koronavirustartunnan takia.
Korkea-arvoisin kunniamerkki myönnettiin KTM Jonne Kettuselle. Kettunen on toiminut muun muassa ylioppilaskunnan hallituksen jäsenenä vuonna 2012 ja Oulun yliopiston hallituksen jäsenenä vuosina 2014-2019. Ylioppilaskunnan hallitus päätti myös myöntää Vesa-Matti Pohjaselle Jäätävän hyvä opettaja 2019 -palkinnon. Palkinto myönnettiin opiskelijoiden hakemusten perusteella. Pohjasen valintaa ehdottaneet opiskelijat kuvaavat Pohjasta innostavana, määrätietoisena ja johdonmukaisena opettajana. Pohjanen on patologian oppiaineen kliininen opettaja ja patologian erikoislääkäri.
Katariina Sorosta, Milja Raitasta ja Tauno Rajaniemeä haastattelee Petri Alminoja.
Ylioppilastodistukseen nojaava valinta nousee päärooliin ensi vuonna kaikissa Suomen yliopistoissa.
Oulun yliopiston ylioppilaskunta on myynyt omistamansa Kiinteistöosakeyhtiö Puistomannen osakkeet Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiölle.
Koulutyö esimerkiksi Oulun peruskouluissa ja lukioissa alkaa jälleen tämän viikon torstaina.
Oulun yliopiston ylioppilaskuntaan on valittu tiistaina uusi edustajisto. Ensimmäistä kertaa pelkästään sähköisenä suoritetussa äänestyksessä edustajistoon valittiin yhteensä 37 uutta jäsentä.
Oulun yliopiston ylioppilaskunta järjestää mielenilmauksen ensi viikon tiistaina. Tarkoituksena on osoittaa opetukseen suunniteltujen tilojen toimimattomuus. Hallituksen puheenjohtaja Joel Kronqvistia haastattelee Jussi Häkkilä.