Luvassa on muun muassa Pikisalissa Martti Suosalon tähdittämä ja Juha Kauppisen kirjoittama uutuus Starman, pienellä näyttämöllä televisiosta tuttu ja lokakuusta joulukuuhun esitettävä huippusuosittu Pokka pitää sekä Hannu-Pekka Björkmanin ja Jukka Perkon Puku ommellaan hiljaisuudessa.
Bittium on saanut Puolustusvoimilta tilauksen ohjelmistoradiojärjestelmä- ja kommunikaatiolaitteista sekä niihin liittyvistä lisävarusteista.
Puolustusvoimat on tehnyt puitesopimuksen Bittiumin kanssa ohjelmistoradiojärjestelmän tuotteiden sekä kommunikaatiolaitteiden ja niihin liittyvien lisävarusteiden hankinnasta.
Bittium on saanut Puolustusvoimilta tilauksen järjestelmätuesta taktiseen tiedonsiirtoon tarkoitetulle ohjelmistoradio- ja kommunikaatiojärjestelmälle.
Ohjelmajohtaja Anne-Mari Hakamäkeä haastattelee Jussi Häkkilä.
Bittium toimittaa Puolustusvoimille lisää taktiseen tiedonsiirtoon tarkoitetun ohjelmistoradiojärjestelmän reitittimiä ja radiopäitä.
Bittium on saanut Puolustusvoimilta tilauksen taktiseen tiedonsiirtoon tarkoitetun ohjelmistoradiojärjestelmän ohjelmiston kehitystyön jatkamisesta.
Syksyn ohjelmiston liput tulivat myyntiin tänään ja vuoden 2022 koko vierailuohjelmisto julkaistaan ensiviikon keskiviikkona.
Bittium on saanut Suomen puolustusvoimilta tilauksen järjestelmätuesta koskien taktiseen tiedonsiirtoon tarkoitettuja ohjelmistoradiojärjestelmiä.
Puolustusministeri Antti Kaikkonen on valtuuttanut Suomen Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen tekemään hankintasopimuksen Bittiumin kanssa kapeakaistaisen aaltomuodon kehitystyön jatkamisesta Puolustusvoimille toimitettaviin taktisiin ohjelmistoradioihin.
Heinäkuussa järjestettävään Kaustisen kansanmusiikkifestivaaliin on tulossa yhteensä noin 4500 esiintyjää.
Lahtelainen Teknoware perustaa tuotekehitysyksikön Ouluun vahvistamaan elektroniikka- ja ohjelmisto-osaamistaan.
Bittium toimittaa taktisen tiedonsiirron tuotteita ja järjestelmiä Viron puolustusvoimille.
Bittium on saanut Suomen Puolustusvoimilta tilauksen ohjelmistoradiojärjestelmän uuden ohjelmistoversion kehitystyöstä.
Bittium on saanut Suomen Puolustusvoimilta tilauksen ohjelmistoradiojärjestelmän tuotteista.
Bittium on saanut Suomen Puolustusvoimilta tilauksen taktiseen tiedonsiirtoon tarkoitetuista ohjelmistoradiojärjestelmän tuotteista.