Neljä Kickboxing Team Oulun urheilijaa edustaa Suomea potkunyrkkeilyn maailmanmestaruuskilpailuissa. Kuvassa Jonne Kahma ja Lauri Suomela, keskellä Leif Stenius.
Kickboxing Team Oulun Jonne Kahma voitti viikonloppuna miesten potkunyrkkeilyn alle 60-kiloisten sarjan Italian Jesolossa järjestetyssä maailmancupturnauksessa.
Kickboxing Team Oulun Jimi Kuismin on voittanut A-nuorten alle 54-kiloisten hopeaa Italian Jesolossa järjestetyissä potkunyrkkeilyn nuorten MM-kilpailuissa.
Oululaisen potkunyrkkeilyn suosiosta kertoo Leif Stenius. Urheilumajakan toimittaa Ari Stenius.
Kickboxing Team Oulun Lauri Suomela on voittanut pronssia potkunyrkkeilyn MM-kisoissa Italian Jesolossa.
Kickboxing Team Oulun ammattilaispotkunyrkkeilijä Lauri Suomela voitti lauantaina Helsingin Kulttuuritalolla käydyssä King of Kings 83 -tapahtumassa Puolan Hubert Dylewskin alle 65:n kilon sarjassa.
Aydin Behruzia jututtaa Ari Stenius.
Kickboxing Team Oulun 17-vuotias Jonne Kahma voitti viikonloppuna potkunyrkkeilyn WAKO K-1 World Grand Prix -turnauksen A-poikien alle 60:n kilon sarjan Tsekin Prahassa.
Oulun Kickboxing Teamin ottelijat saavuttivat kolme ykkössijaa lauantaina Espoossa käydyssä potkunyrkkeilyn Finnish Openissa.
Kickboxing Team Oulun potkunyrkkeilijä Petra Hämälä otteli pronssille Tsekin Prahassa järjestetyssä Euroopan cup -turnauksessa.
Kickboxing Team Oulun potkunyrkkeilijä Petra Hämälä sai hopeaa alle 70-kiloisten sarjassa Unkarissa viikonloppuna järjestetyssä maailmancup-turnauksessa.
Kickboxing Team Oulun Petra Hämälä sai hopeaa ja Alireza Aholami pronssia viikonloppuna Itävallan Innsbruckissa järjestetyssä potkunyrkkeilyn maailmancupturnauksessa.
Kickboxing Team Oulun Kalle Suvanto voitti viikonloppuna Vaasassa järjestetyissä potkunyrkkeilyn SM-kilpailuissa suomenmestaruuden miesten alle 60:n kilon painoluokassa.
Iin Rysällä isketään tulevana lauantaina Nyt Rysähtää!- ammattinyrkkeilyilta. Radio Pookin aamuvieraina Steel Ring -tallin manageri Markku Pirinen ja nuori nyrkkeilijä Elias Okkonen.
Kickboxing Team Oulun Petra Hämälä sijoittui kahdeksan parhaan joukkoon potkunyrkkeilyn MM-kilpailuissa Unkarissa.
Kickboxing Team Oulun Petra Hämälä edustaa Suomea potkunyrkkeilyn maailmanmestaruuskisoissa Unkarin Budapestissa ensi viikolla.