Puolustusvoimat osallistuu ensi ja sitä seuraavalla viikolla Norjan johtamaan Nordic Response 24-harjoitukseen Suomen, Norjan ja Ruotsin pohjoisosissa.
Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa varmistettiin viime vuonna 83 naalin pesintää ja ainakin 357 syntynyttä naalinpentua, kertoo Metsähallituksen tuore raportti.
Tenon neuvotteluvaltuuskunnan Suomen Saamelaiskäräjien edustajat ja Tenon kalatalousalue vetäytyvät Tenon kalastussääntöneuvotteluista, koska neuvottelut ovat pysähtyneet Norjan viranomaisten vaatimukseen kieltää lohenkalastus Tenolla kokonaan seuraavassa kalastussäännössä.
Norjalainen Statkraft on solminut kahden suomalaisen tuulivoimapuiston sähkönhankintasopimukset saksalaisen pääomasijoittaja Aquila Capitalin kanssa.
Norjan puolustusvoimien johtama Cold Response 2020 -talviharjoitus alkaa tänään Tromssan alueella Pohjois-Norjassa ja jatkuu torstaihin saakka.
Norjan puolustusvoimien johtama Cold Response 2020 -talviharjoitus alkaa maanantaina Tromssan alueella Pohjois-Norjassa ja jatkuu seuraavan viikon torstaihin saakka.
Pohjois-Norjaan ja Ruotsiin kaivataan ammattilaisia Suomesta.
Kilpisjärven uusi tulliasema vihittiin käyttöön viime viikon lopulla. Suomen tullin tavoitteena on uudistaa myös kolme muuta Norjan rajalla sijaitsevaa tulliasemaansa.