Lapin ELY-keskus ja Väylävirasto suunnittelevat nelostien parantamista Rovaniemellä Napapiirin ja Apukan välillä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus laatii tiesuunnitelmaa kasitien ja Satamatien liittymäjärjestelyistä sekä jalankulku- ja pyörätien rakentamisesta Satamatien varteen kasitieltä Usvametsäntielle Kalajoella.
Rikkoutunut linja-auto aiheutti tänä aamuna liikenneruuhkan Oulussa Pohjantiellä Martinniemen liittymän lähellä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on saanut valmiiksi nelostien pitkän aikavälin tavoitetilan ratkaisut Iin Olhavan ja Kuivaniemen taajamien sekä Myllykankaan kohdalla.
Nelostiellä Limingan ja Iin välillä käynnistyy huomenna liikenteenhallinnan ohjausjärjestelmän testaus.
Lapin ELY-keskus uusii nelostiellä sijaitsevan Simojoen sillan liikuntasaumalaitteet.
Henkilöautoa kuljettanut noin 30-vuotias mies törmäsi eilen tien vieressä olevaan kaiteeseen nelostiellä Limingassa Haarasillan pohjoispuolella.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus määrittää nelostien pitkän aikavälin tavoitetilan ratkaisuja Iin, Olhavan, Myllykankaan ja Kuivaniemen taajamien sekä Myllykankaan kohdilla
Oulun poliisilaitos kirjoitti lauantaina hiihtolomaliikenteen valvonnassa nelostiellä Kärsämäen ja Simon välillä yhteensä 58 ylinopeussakkoa.
Pohjois-Pohjanmaan liiton mukaan Väyläviraston investointiohjelma ei toteuta Liikenne12 -suunnitelman mukaisia tavoitteita saavutettavuuden, kestävyyden ja tehokkuuden ja ilmastonmuutoksen osalta pohjoisessa Suomessa.
Huonekaluja kuljettanut rekka suistui tieltä ja sen perävaunu kaatui tielle eilen illalla Kärsämäellä nelostiellä.
Nelostien kehittämisestä Pyhäjärven ja Pulkkilan välillä järjestetään ensi viikolla kaksi yleisötilaisuutta Pyhäjärvellä ja Kärsämäellä.
Oulun seudun kunnat ovat lähestyneet maan hallitusta seudun keskeisten aloitteiden ja hankkeiden toteuttamiseksi.
Paperilastissa ollut rekka syttyi eilen iltapäivällä tuleen nelostiellä Tyrnävällä Ala-Temmeksen risteyksen eteläpuolella.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus laatii suunnitelmia nelostien parantamiseksi Iin Olhavan ja Kuivaniemen taajamien sekä Myllykankaan kohdalla.
Tänä aamuna sattui nelostiellä välillä Sodankylä-Ivalo liikenneonnettomuus ohitustilanteessa.