Oulun poliisilaitos kirjoitti lauantaina hiihtolomaliikenteen valvonnassa nelostiellä Kärsämäen ja Simon välillä yhteensä 58 ylinopeussakkoa.
Pohjois-Pohjanmaan liiton mukaan Väyläviraston investointiohjelma ei toteuta Liikenne12 -suunnitelman mukaisia tavoitteita saavutettavuuden, kestävyyden ja tehokkuuden ja ilmastonmuutoksen osalta pohjoisessa Suomessa.
Huonekaluja kuljettanut rekka suistui tieltä ja sen perävaunu kaatui tielle eilen illalla Kärsämäellä nelostiellä.
Nelostien kehittämisestä Pyhäjärven ja Pulkkilan välillä järjestetään ensi viikolla kaksi yleisötilaisuutta Pyhäjärvellä ja Kärsämäellä.
Oulun seudun kunnat ovat lähestyneet maan hallitusta seudun keskeisten aloitteiden ja hankkeiden toteuttamiseksi.
Paperilastissa ollut rekka syttyi eilen iltapäivällä tuleen nelostiellä Tyrnävällä Ala-Temmeksen risteyksen eteläpuolella.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus laatii suunnitelmia nelostien parantamiseksi Iin Olhavan ja Kuivaniemen taajamien sekä Myllykankaan kohdalla.
Tänä aamuna sattui nelostiellä välillä Sodankylä-Ivalo liikenneonnettomuus ohitustilanteessa.
Oulun kaupunki on tehnyt muistion pohjoisen Suomen kannalta tärkeimmistä aloitteista ja hankkeista, joihin se edellyttää rahoituslinjauksia kevään kehysriihessä.
Siikalatvalla Pulkkilassa nelostiellä dieseliä kuljettanut yhdistelmäajoneuvo ajautui ojaan tänä aamuna.
Valtatien 4 Oulu–Kemi-välin parantamishankkeen rakennustyöt käynnistyivät kesällä 2017. Hankkeen viimeisinä rakennusurakoina valmistuivat Pohjois-Iin ja Olhavan välinen ohituskaistaurakka sekä Iskon eritasoliittymän läntisten ramppien parantamisurakka lokakuun lopussa.
Liikennejärjestelmävastaava Päivi Hautaniemeä Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Toimenpideselvitys nelostien kehittämiseksi välillä Pulkkila-Haurukylä on valmistunut.
Rovaniemellä on odotettavissa liikenneruuhkia lauantaina aamupäivästä iltapäivään viikonloppuna järjestettävien suurten yleisötapahtumien vuoksi.
Henkilöauton kuljettaja menehtyi törmättyään säiliörekkaan eilisaamuna nelostiellä Pyhäjärvellä noin seitsemän kilometriä Jyväskylän suuntaan ns. Vaskikellon risteyksestä.
Vt 4:n parannustyöt Simossa jatkuvat Simon ja Viantienjoen eritasoliittymän välillä keskikaiteiden uusimisella. Työt käynnistyvät maanantaina 3.5.2021 ja jatkuvat kesäkuun ensimmäiselle viikolle saakka.