K-ryhmän vähittäismyynti oli tammi-kesäkuussa Pohjois-Pohjanmaalla yhteensä 407 miljoonaa euroa, 6,2 prosenttia enemmän kuin vuosi sitten.
Hiihtokeskus Iso-Syötteen laskettelukausi päättyi vappuna.
K-ryhmän vähittäismyynti kasvoi alkuvuonna Pohjois-Pohjanmaalla 8,7 prosenttia edellisvuoden vastaavasta ajasta ja oli yhteensä 185,1 miljoonaa euroa.
K-ryhmän myynti kasvoi viime vuonna Pohjois-Pohjanmaalla 8,4 prosenttia yhteensä 794,3:een miljoonaan euroon
Oulun kaupunginhallituksen konsernijaosto asetti tänään myyntiin kaupungin hyvinvointipalvelujen ja palo- ja pelastustoimen käytössä olevia rakennuksia.
K-ryhmän myynti kasvoi Pohjois-Pohjanmaalla tammi-syyskuussa 8,6 prosenttia vuoden takaisesta 595,1:een miljoonaan euroon.
K-ryhmän myynti oli Pohjois-Suomen alueella tammi-kesäkuussa yhteensä 711,1 miljoonaa euroa, 6,6 prosenttia enemmän kuin vuosi sitten.
Osuuskauppa Arinan liikevaihto oli viime vuonna 856,2 miljoonaa euroa, 4,5 miljoonaa vuoden takaista enemmän.
Oulun kaupunginhallitus päätti eilisessä kokouksessaan myydä kaupungin omistamat Työterveys Virta Oy:n osakkeet Pihlajalinna Terveys Oy:lle.
K-ryhmän myynti tämän vuoden tammi-syyskuussa oli Pohjois-Pohjanmaalla yhteensä 547,8 miljoonaa euroa.
Osuuskauppa Arinan myynti oli tämän vuoden tammi-kesäkuussa 0,4 prosenttia pienempi kuin vuosi sitten, yhteensä 484,8 miljoonaa euroa.
K-ryhmän myynti oli Pohjois-Suomen alueella tämän vuoden tammi-kesäkuussa yhteensä 666,8 miljoonaa euroa, 3,8 prosenttia suurempi kuin vuosi sitten.
VR:n lipunmyynti omilla palvelupisteillä päättyy Jyväskylässä, Lahdessa, Oulussa, Tikkurilassa ja Turussa.
K-ryhmän myynti Pohjois-Suomen alueella oli tämän vuoden tammi-maaliskuussa yhteensä 307 miljoonaa euroa.
Lahti Energian, Oulun Seudun Sähkön, Pori Energian, Vantaan Energian sekä Oulun Sähkönmyynti Oy:n ja sen osakkaiden Oulun Energian, Tornion Energian, Haukiputaan sähköosuuskunnan, Raahen Energian, Rantakairan Sähkön ja Tenergian muodostama uusi valtakunnallinen sähkönmyyntiyhtiö Oomi Energia aloittaa toimintansa ensi kuun alusta.
Oulun Kauppahallin myymäläpaikkojen tarjouskilpailu yrittäjille jatkuu loppujen tyhjien myymäläpaikkojen osalta.