Poliisi otti lauantaiyönä kiinni anastetulla kilvettömällä mopolla ajaneen miehen Kemin keskustassa.
Poliisi tarkasti Lapissa viikonloppuna yhteensä 83 mopoa ja mönkijää.
Kokkolassa järjestettiin viikonloppuna useita laittomia mopokokoontumisia.
Alkuviikosta 13 mopon kuljettajaa menetti ajo-oikeutensa Keski-Pohjanmaalla ja Pohjanmaalla suoritetussa mopovalvonnassa.
Poliisi valvoo tulevana viikonloppuna koko maassa mopojen ja muiden kevyiden ajoneuvojen käyttöä ja kuntoa.
Limingan Värminkoskentiellä sattui eilen illalla kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus.
Poliisin viime viikonlopun mopovalvonnassa tarkastettiin Kainuussa ja Pohjois-Pohjanmaalla yhteensä 121 ajoneuvoa, joista 16 sai ajokieltoa ja 37 katsastusmääräyksen teknisten tai rakenteellisten puutteiden vuoksi
Nuori mopoilija törmäsi eilen iltapäivällä Raahessa Nikolantiellä kovalla vauhdilla pyöräteiden risteyksessä kahteen pyöräilijään.
Oulun poliisilaitokselta valvonta- ja hälytysyksikön johtaja ylikomisario Jyrki Kivirintaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Ylivieskan kaupunki, Oulun poliisilaitos ja Liikenneturva toteuttivat kesän aikana kampanjan, jossa etsittiin ja löydettiin sellainen moponuoren vanhempi, joka on esimerkillisellä tavalla kantanut vastuunsa mopoturvallisuuden parantamiseksi ja mopoilusta aiheutuvien häiriöiden vähentämiseksi.
Lapin poliisi on huolestunut häiriöitä aiheuttavien mopokokoontumisten rantautumisesta Rovaniemelle.
Ylivieskan kaupunki, Liikenneturva ja poliisi palkitsevat kesä-heinäkuun aikana mopoilun turvallisuudessa esimerkillisesti vastuunsa kantavia huoltajia.
Oulun poliisi valvoi viikonloppuna tehostetusti mopoilua alueilla, joista on tullut runsaasti ilmoituksia häiritsevästä moporallista.
Oulun poliisilaitoksen liikenneryhmä teki mopoliikenteen valvontaa kahden päivän ajan Jokilaaksojen alueella 7. - 8.9.2020. Mopoja valvottiin Ylivieskassa, Kalajoella, Sievissä, Alavieskassa, Haapavedellä ja Nivalassa.
Oulun poliisin mukaan nuorisoa on kokoontumassa tulevana viikonloppuna mopomiitiksi kutsuttuun tapahtumaan Oulussa.
Poliisi on selvittänyt Nivalassa toissapäivänä tapahtuneen onnettomuuden, jossa kaahailu aiheutti nuoren naisen jalkaan sairaalahoitoa vaatineen vamman.