Metsähallituksen tietoon on tullut luvatonta moottorikelkkailua Pallas-Yllästunturin eteläosassa.
Poliisin ja rajavartioston alkuviikolla järjestämässä maastoliikennevalvonnassa Kittilän Levillä ei löytynyt yhtään rattijuoppoa.
Moottorikelkkailija törmäsi poliisiauton keulaan lauantain vastaisena yönä Saariselällä paetessaan poliisia.
Moottorikelkkailija ajoi tänä aamuna kelkalla sulaan Kemijärvellä.
Itä-Lapissa kadonnut moottorikelkkailija on löydetty menehtyneenä.
Poliisi etsii moottorikelkkailijaa Itä-Lapista.
16-vuotias moottorikelkkailija menehtyi eilen illalla Torniossa törmättyään liikennemerkkiin ja suistuttuaan lumipenkkaan.
Rovaniemen poliisia työllistivät viikonlopun aikana lähinnä pahoinpitelyt ja moottorikelkkaonnettomuudet.
Kilpisjärven Tundrea Camping -leirintäalueelta on anastettu viime viikolla peräkärry, jossa oli säilytyksessä kaksi moottorikelkkaa.
Moottorikelkkailija ja kelkan perässä ahkiossa olleet kaksi henkilöä vajosivat jäihin eilen Taivalkosken Jokijärveen laskevan Tyräjoen suulla.
Lapin poliisilaitoksen maastoliikennevalvonnassa viime viikon lopulla Levin ja Ylläksen alueilla ei tavattu yhtään rattijuoppoa.
Enontekiöläinen 64-vuotias mies menehtyi lauantaina alkuillasta moottorikelkkaonnettomuudessa.
Moottorikelkkailijat ovat aiheuttaneet harmia Lapissa maanomistajille kelkkailemalla alueilla, joihin heillä ei ole ollut maanomistajien lupaa.
Metsähallitus on aloittanut hoitamiensa moottorikelkkailu-urien kunnostuksen Itä- ja Pohjois-Lapissa, Kainuussa ja Pohjois-Pohjanmaalla.
Kahta eksynyttä moottorikelkkailijaa etsittiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Sodankylän ja Kittilän alueella.
Lapin poliisilaitoksen partio otti kiinni eilen Kemijärvellä kaksi moottorikelkkailijaa, jotka ajoivat Särkikankaalla useita kilometrejä pitkin kevyen liikenteen väyliä.