Radio Pookin Top20 -listaohjelma kuullaan sunnuntaisin kello 19 alkaen. Listavieraana on tällä kertaa .
Kaupan alan työehtosopimusneuvotteluissa ei edelleenkään ole tapahtunut merkittävää edistystä, minkä vuoksi Palvelualojen ammattiliitto PAMin hallituksen päätöksen mukaisesti lakot laajenevat viikolle yhdeksän.
Kaupan alan ja kiinteistöpalvelualan neuvottelut katkesivat perjantaina ja Palvelualojen ammattiliitto PAMin hallitus päätti laajoista työtaisteluista, jotka koskevat lähes 50 000 työntekijää.
Oulun Metsokankaalla ammuskeltiin lauantaina aamuyöllä erään talon parkkialueella.
Pohjoismainen uusiutuvan energian yhtiö OX2 ja ruotsalainen energiayhtiö Lundin Petroleum ovat allekirjoittaneet sopimuksen Vaalan Metsälamminkankaalle rakennettavasta 132:n megawatin tuulipuistosta.
Lapin ammattikorkeakoulu ja itävaltalainen Wienin tekniikan ammattikorkeakoulu ovat solmineet yhteistyösopimuksen.
Oulun yliopiston ja Oulun ammattikorkeakoulun sisäisten palvelujen yhdistäminen tuo merkittäviä muutoksia myös Oulun korkeakoulukirjastoihin, kun Oulun ammattikorkeakoulun kirjasto yhdistetään Oulun yliopiston kirjastoon huomisesta alkaen.
Diakoniatyöntekijä Marjaana Juolaa Ylivieskan seurakunnasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Radio Pookin Top20 listaohjelmaa kuullaan sunnuntaisin kello 19 alkaen. Listavieraana tällä kertaa Sonja Tammi.
Projektipäällikkö Nina Niemelää haastattelee Jussi Häkkilä.
Kuusisaaressa 6. kesäkuuta järjestetty Kaikkien kesäfestari oli nuorten ja koko perheentapahtuma, jonka juuret ovat perinteisessä Tahkokankaan kesäjuhlassa. Vammaisneuvosto toteaa, että tapahtuman puitteet olivat esteettömät, ja vammaiset juhlavieraat oli kiitettävästi huomioitu esimerkiksi järjestämällä pyörätuolia käyttäville aitiopaikat ohjelman seuraamiseen.
Ammattiliitto Pro aloittaa kahden viikon työnseisauksen 27. tammikuuta paperiteollisuuden toimihenkilösopimuksen soveltamisalalla, koska ratkaisua ei löytynyt Metsäteollisuuden kanssa käydyissä neuvotteluissa.
Tommi Tähtivirta: Kun joulun tähdet syttyy
Torniossa on peritty aluehallintoviraston mukaan palveluasumisen erityispalveluista asiakasmaksu vammaispalvelujen asiakkailta, jotka ovat saaneet Kelasta eläkkeensaajan hoitotukea.
Tommi Soidinmäki: Ihmeellinen joulu
Projektipäällikkö Pekka Tiitistä Ammattiopisto Lappiasta haastattelee Jussi Häkkilä.