MIELI Suomen Mielenterveys ry:n puhelin- ja verkkokriisityön päällikkö Susanna Winteriä haastattelee Jussi Häkkilä.
Yliopistotutkija Marko Korhosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialueella pilotoidaan lääkärin etävastaanottoa perusterveydenhuollon mielenterveysasiakkaille.
Ari Kettukankaan jututettavana Mielenterveyden keskusliiton puheenjohtaja Tarmo Raatikainen.
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soiten tekemän nuorten mielenterveyspalveluita koskevan kyselyn mukaan tietoa nuorille tarjottavista mielenterveyspalveluista on lisättävä.
POPsote -hankkeen projektisuunnittelija Hanna Säilynojaa haastattelee Jussi Häkkilä.
LähiTapiola Pohjoinen lahjoittaa tänään vietettävän 160-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi yhteensä 160 000 euroa yleishyödylliseen toimintaan 13:lle mielenterveystyöhön tai henkiseen hyvinvointiin keskittyvälle toimijalle Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla.
Itsemurhan tehneitä muistetaan sunnuntaina.
LähiTapiola Pohjoinen jakaa tänä vuonna yhteensä 100 000 euroa 17:ään yleishyödylliseen kohteeseen Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto määrää Oulun kaupungin saattamaan lasten ja nuorten mielenterveyspalvelut lainmukaisiksi elokuun loppuun mennessä.
Autismiliiton toiminnanjohtaja Tarja Parviaista haastattelee Jussi Häkkilä.
Janne Jalavaa Mielenterveyden Keskusliitosta haastattelee Jussi Häkkilä.
MIELI Suomen Mielenterveys ry:n tämän vuoden mielenterveyspalkinnon sai tänään Hailuodon kunta.
LähiTapiola Pohjoinen on lahjoittanut 100 000 euroa 18:lle yleishyödylliselle kohteelle Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla vapaaehtoiseen pelastustoimintaan ja VPK-työhön, mielenterveyden edistämiseen sekä luonto- ja ilmastotyöhön.
Osuuskauppa Arina lahjoittaa 50 000 euroa Toivon Kärki ry:n ja MIELI ry:n yhteiseen Pidä Huolta -hyväntekeväisyyshaasteeseen, jonka avulla kerätään rahaa nuorten mielenterveystyöhön.
Oulun yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan yhteisöllisellä harrastustoiminnalla nuoruudessa voi olla positiivisia ja kauaskantoisia vaikutuksia mielenterveyteen.