WWF Suomen pääsihteeri Liisa Rohwederia haastattelee Jussi Häkkilä.
Pookin lähetyksistä voi nauttia nyt myös Päijänteen ja Jyväsjärven rannalla. Kotimaisen tanssimusiikin parhaat kajahtavat kauniiseen keskisuomalaiseen maisemaan taajuudella 104,8 MHz.
Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjois-Pohjanmaan piiri ry on valittanut korkeimpaan hallinto-oikeuteen Hailuodon pengertien vesiluvasta.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on jättänyt hallinto-oikeuden palauttaman Kaidin Kemin biopolttoainejalostamon hakemuksen tutkimatta yhtiön ilmoitettua, että se ei täydennä hakemusta.
Kotimaisen tanssimusiikin parhaat soi jatkossa myös Parkanossa. Pookin Parkanon taajuus on 87,8 MHz. Uusi lähetin parantaa merkittävästi kuuluvuutta Tampereen ja Etelä-Pohjanmaan välillä liikennöiville.
Metsähallituksen tiedottaja Aino Ilkkaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen aluehallitus hyväksyi eilisessä kokouksessaan Raahen ympärivuorokautisen perusterveydenhuollon päivystyksen poikkeuslupahakemuksen ja päätti lähettää sen sosiaali- ja terveysministeriölle.
Suomen riistakeskus on myöntänyt tulevan metsästyskauden hirvieläinten pyyntiluvat.
Suomen riistakeskus Oulu on myöntänyt toimialueensa viidelle hirvitalousalueelle yhteensä 4 075 pyyntilupaa tulevalle hirvenmetsästyskaudelle.
Suomen riistakeskus on myöntänyt 197 poikkeuslupaa karhun kannanhoidolliseen metsästykseen.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto velvoittaa Kuusamon Suurpetokeskuksen korjaamaan epäkohdat ensi kuun loppuun mennessä.
Museonjohtaja Eija Turusta haastattelee Jussi Häkkilä.
Valtioneuvosto päätti eilen lopettaa Fennovoima Oy:n Pyhäjoen Hanhikivi 1 -ydinvoimalaitoksen rakentamislupahakemuksen käsittelyn.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto harkitsee Kuusamon Suurpetokeskus Oy:n eläintarhaluvan välitöntä peruuttamista.
Oulun poliisilaitoksen lupapalvelut ovat koko kevään olleet usealla poliisiasemalla hyvin ruuhkaiset.
Poliisi muistuttaa, ettei asiakkaan ole suinkaan pakko asioida lähimmällä poliisiasemalla, vaan asioida saa millä tahansa poliisiasemalla. Esimerkiksi Oulua lähimpänä ovat Raahen ja Pudasjärven poliisiasemat. Käytössä ovat myös sähköiset palvelut.