Kotimaisen tanssimusiikin parhaat soi jatkossa myös Parkanossa. Pookin Parkanon taajuus on 87,8 MHz. Uusi lähetin parantaa merkittävästi kuuluvuutta Tampereen ja Etelä-Pohjanmaan välillä liikennöiville.
Metsähallituksen tiedottaja Aino Ilkkaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen aluehallitus hyväksyi eilisessä kokouksessaan Raahen ympärivuorokautisen perusterveydenhuollon päivystyksen poikkeuslupahakemuksen ja päätti lähettää sen sosiaali- ja terveysministeriölle.
Suomen riistakeskus on myöntänyt tulevan metsästyskauden hirvieläinten pyyntiluvat.
Suomen riistakeskus Oulu on myöntänyt toimialueensa viidelle hirvitalousalueelle yhteensä 4 075 pyyntilupaa tulevalle hirvenmetsästyskaudelle.
Suomen riistakeskus on myöntänyt 197 poikkeuslupaa karhun kannanhoidolliseen metsästykseen.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto velvoittaa Kuusamon Suurpetokeskuksen korjaamaan epäkohdat ensi kuun loppuun mennessä.
Museonjohtaja Eija Turusta haastattelee Jussi Häkkilä.
Valtioneuvosto päätti eilen lopettaa Fennovoima Oy:n Pyhäjoen Hanhikivi 1 -ydinvoimalaitoksen rakentamislupahakemuksen käsittelyn.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto harkitsee Kuusamon Suurpetokeskus Oy:n eläintarhaluvan välitöntä peruuttamista.
Oulun poliisilaitoksen lupapalvelut ovat koko kevään olleet usealla poliisiasemalla hyvin ruuhkaiset.
Poliisi muistuttaa, ettei asiakkaan ole suinkaan pakko asioida lähimmällä poliisiasemalla, vaan asioida saa millä tahansa poliisiasemalla. Esimerkiksi Oulua lähimpänä ovat Raahen ja Pudasjärven poliisiasemat. Käytössä ovat myös sähköiset palvelut.
Säteilyturvakeskuksesta projektipäällikkö Janne Nevalaista haastattelee Jussi Häkkilä.
Metsähallitus luopuu hirvenmetsästyksen vieraslupien myynnistä syyskuussa.
Kuuden suurimman kaupungin mukaan hallitus on lipsumassa lupauksestaan korvata koronan aiheuttamat sosiaali- ja terveydenhuollon kustannukset täysimääräisesti kunnille ja kuntayhtymille.
Usealle Metsähallituksen kalastuskohteelle Ylä-Lapissa on kesän kalastuslupakiintiö myyty loppuun.