Toiminnanjohtaja Anni-Mari Syväniemeä Ruokatieto Yhdistys ry:stä haastattelee Jussi Häkkilä.
Suomen Akatemian lippulaivaohjelma laajenee neljällä uudella tutkimuksen lippulaivalla.
Puolustusvoimain lippujuhlan päivää vietetään Lapin lennostossa jo tänään.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Lähitaksin kaikille noin tuhannelle taksiyrittäjälle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.
Eilen päättyneellä Kaustisen kansanmusiikkifestivaalilla myytiin 16830 lippua, ja kokonaiskävijämäärä oli 43450.
Haapavesi Folk Music Festival järjestettiin viime viikonloppuna jo 33:tta kertaa. Tapahtuman kävijämäärä oli lähellä viime vuoden tasoa.
Oulun poliisilaitos on saanut valmiiksi esitutkinnan, joka koski viime elokuussa Oulussa Pride -lippujen anastamista ja polttamista.
Puolustusvoimain lippujuhlan päivää vietetään tänään Lapin lennostossa.
Kokkolan Talviharmonikan taiteellista johtaja Raimo Vertaista haastattelee Jussi Häkkilä.
Koronatilanteen helpotuttua ja Pohjois-Pohjanmaan palattua koronaepidemian perustasolle Oulun teatteri nostaa yleisökapasiteettiaan.
Oulun kaupungintalolla liehuneet kaksi sateenkaarilippua ja yksi translippu varastettiin viime yönä.
Kaustisen kansanmusiikkifestivaalin yleisötilaisuuksiin ja virtuaalisesti toteutettuihin konsertteihin myytiin tänä vuonna yhteensä 3741 lippua, kokonaiskäyntimäärän ollessa 9261.
Ylivieskalainen Marko Hintsala ylennettiin reservin kapteeniksi Puolustusvoimain lippujuhlan päivänä. Hän pääsi juhlistamaan ylennystä armeija-aikojensa maisemiin. Marja soitteli hänelle Pookin iltapäivästä.
Oulun kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle sähköisen suljetun lippuäänestyksen mahdollistamista. Kuntalain mukaan vaali voidaan toimittaa myös sähköisessä kokouksessa, jos vaalisalaisuus voidaan turvata.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Oulun Moniasunnot Oy:lle Avainlippu- ja Yhteiskunnallinen Yritys -merkkien käyttöoikeuden osoituksena Suomessa tuotetulle ja työllistävälle palvelulle sekä liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.
Rockwayn toimitusjohtaja Nicklas Lindholmia haastattelee Joonas Hepola.