Valtatielle 27 Silatien ja Ha-Sa Oy:n sahan kohdalle Haapajärvelle rakennetaan uusia liittymäjärjestelyjä.
Nivalassa rakennetaan uudet liikennevalot Asematien ja Valtatien 27 liittymään.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus määrittää nelostien pitkän aikavälin tavoitetilan ratkaisuja Iin, Olhavan, Myllykankaan ja Kuivaniemen taajamien sekä Myllykankaan kohdilla
Kaijonharjussa käynnistetään meluvallin rakentaminen Alakyläntien varteen
Lapin ELY-keskus aloittaa juhannusviikolla Posiolla kiertoliittymän rakentamisen Posiontien-Kuusamontien ja Taivalkoskentien ja Maaninkavaarantien liittymään.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ja Oulun kaupunki laativat tiesuunnitelmaa Kuusamontien liikennejärjestelyistä Purontien kohdalla.
Toimenpideselvitys nelostien kehittämiseksi välillä Pulkkila-Haurukylä on valmistunut.
Oulun Joutsentien ja Paljetien liittymän liikennevalojen rakentamistyöt ovat käynnistyneet kevyen liikenteen väylien ja bussipysäkkien rakentamistöillä.
Oulussa ja Limingassa parannetaan liittymiä ja rakennetaan liikennevaloja Maikkulassa Oulunlahdentien ja Haarasuontien liittymässä, sekä Tupoksella Ouluntien, Tyrnäväntien ja Vesikarintien risteyksessä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus laatii yhteistyössä Kalajoen kaupungin kanssa tiesuunnitelmaa valtateiden 8 ja 27 liittymäalueen liikennejärjestelyistä.
Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on laatimassa tie- ja rakennussuunnitelmaa jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentamiseksi valtatien 28 varteen välillä rautatien ylikulku - Koivuahontie, sekä rakennussuunnitelmaa valtatien 27 ja Asematien liittymän parantamiseksi Nivalassa.
Pietarsaaressa kantatie 68:n Kuusisaaren eritasoliittymän rakentamiseen liittyvät viimeistelytyöt alkavat ensi viikolla.
Nivalan Kuidun valokuituhanke on edennyt suunnitellussa aikataulussa ja ensimmäiset valokuituliittymät kytketään verkkoon ensi kuun aikana.
Valokuiturakentaminen on käynnistynyt Nivalassa keskustasta Ahteen ja Maliskylän suuntaan.
Nelostien parannustyöt Oulun kohdalla etenevät aikataulussaan ja uusia työkohteita avataan niiden valmistuessa liikenteelle.
Haapaveden uuden kiertoliittymän vihkiäisiä vietettiin perjantaina. Vihkimisen saapui suorittamaan liikenneministeri Anne Berner. Paikan päällä Pookin toimittajista Jussi Häkkilä.